Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in Ankaralı Turgut'u ziyaretinde duygusal anlar yaşandı

Ankara'nın önde gelen sanatçılarından Ankaralı Turgut sağlık durumunda yaşadığı sorunlar ile ülke gündemine oturmuştu. Kanser tedavisi gören Turgut Karataş'ı ziyaret edenler arasında Mamak Belediye Başkanı Şahin'de katıldı.

Söylediği şarkılar ve renkli yapılar ile Ankara Oyun Havaları kültürünün öncü isimlerinden Ankaralı Turgut bir süredir kanser tedavisi görüyor. Hastalığından dolayı alması gereken akıllı ilaca maddi durumu yetmediğinden sıkıntı yaşayan Turgut Gülben Ergen'in kendisini ziyaret etmesi ile bir kez daha gündeme gelmişti.

ANKARALI TURGUT'A MORAL ZİYARETİ

Sanat dünyasının harekete geçmesini isteyen ve Ankaralı Turgut'a sahip çıkmasını isteyen Gülben Ergen'in ardından Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'de Ankaralı Turgut'un yanına gitti. Başkan Çetin Turgut'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ankaralı Turgut'ta kendisini ziyarete gelmelerinden dolayı Mamak Belediye Başkanı Şahin ve beraberindekilere teşekkür etti. Ziyarette Ankaralı Turgut'un Neşet Ertaş'ın sevilen şarkısı Ah Yalan Dünya'yı seslendirdiği anlar ise duygusal anlar yaşanmasına neden oldu. Başkan Veli Gündüz Şahin'in gözyaşlarını tutamadığı görüldü.

SEVİNDİRİCİ HABERLER BEKLENİYOR

Ankara sanat dünyasının sevilen ismi Ankaralı Turgut tedavi görmeye devam ediyor. Başta yakınları olmak üzere sevenler 61 yaşındaki sanatçıdan gelecek iyi ve güzel haberleri beklemeye devam ediyor.

Kaynak: Haberankara.com