Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz, kurban satış alanını ziyaret etti

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz, Ortaköy Mahallesinde bulunan kurban satış alanını ziyaret etti.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz, kurban satış alanını ziyaret etti

Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşmalar ve ziyaretler gerçekleştiriliyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz, Ortaköy Mahallesinde bulunan kurban satış alanına ziyarette bulundu.

Kurban Bayramı coşkusu ülkenin her yerinde yaşanıyor. Mamak Belediyesi, kültürel ve sosyal faaliyetlerin yanında halkı ile iç içe olmaya devam ediyor. Kurban Bayramı nedeniyle bayramlaşmalar da sürüyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz, kurban satış ve kesim alanını ziyaret etti ve kesim alanındaki vatandaşlarla sohbet etti.

Mamak Belediyesi, X hesabından konuya ilişkin şu paylaşımı yaptı:

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz, kurban satış alanını ziyaret etti

"Başkanımız Ortaköy Mahallemizde bulunan kurban satış ve kesim alanını ziyaret etti. Sağlıklı ve güvenli bir ortam sunmak için belediye birimlerimizin titizlikle çalışmaya devam ettiğini belirtti."

"HEMŞEHRİLERİMİZLE VE ÜRETİCİLERİMİZLE SOHBET ETTİK"

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz de X hesabından iyi bayramlar paylaşımı yaptı. Paylaşımda şu ifadeler yer aldı:

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz, kurban satış alanını ziyaret etti - Resim : 2

"Kurban Bayramı öncesi kurban pazarını ziyaret ederek hemşehrilerimizle ve üreticilerimizle sohbet ettik. Bayramlarını kutladık. Bolluk ve bereketin daim olduğu, birlik ve beraberliğin güçlendiği nice bayramlar diliyoruz. Bayramınız kutlu olsun!"

Kurban kesim alanını ziyaret eden Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz, kesim alanındaki vatandaşların bayramını kutlayarak sohbet etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER