Mamak Belediye Başkanı Şahin'den yoğun bayram mesaisi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Kurban Bayramında yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdürdü.

Mamak Belediye Başkanı Şahin'den yoğun bayram mesaisi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Kurban Bayramında çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Kurban Bayramı boyunca hem sahada vatandaşların hem de hastanelerde hastaların, hasta yakınlarının ve sağlık çalışanlarının bayramını tebrik etti.

Başkan Şahin, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi ve Mamak İlçe Örgütü’nün bayramlaşma programları ile birlikte Mamak Muhtarlar Derneği’ne de ziyaret gerçekleştirerek muhtarların bayramlarını kutladı. Vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Şahin, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Cebeci Askeri Şehitliği ziyaretiyle başlayan programlar kapsamında Başkan Şahin, şehit yakınlarına taziye dileklerini iletti, şehitlerin mezarlarına karanfil bıraktı. Başkan Şahin, “Şehitlerimizin ruhları şad olsun. Bu aziz vatan uğruna şehadet şerbeti içen şehitlerimizi, rahmet ve minnetle yad ediyoruz” diye konuştu.

Mamak Belediye Başkanı Şahin'den yoğun bayram mesaisi

“BENİM TATİLİM HALKIN ARASIDIR"

Bayram programları kapsamında Başkan Şahin’in ikinci adresi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi ve Cumhuriyet Halk Partisi Mamak İlçe Örgütü’nün düzenlediği bayramlaşma programları oldu. Başkan Şahin, Bilkent Şehir Hastanesi’ne ve Mamak Devlet Hastanesi’ne ziyarette bulunarak bayramlarını kutladı. Başkan Şahin, tedavileri devam eden hastaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Hastaların durumları ile ilgili bilgi alan Şahin, hasta yakınlarıyla da sohbet ederek ihtiyaç duyulduğunda her zaman Mamak Belediyesi olarak yanlarında olduklarını belirtti.

Başkan Şahin’in bir diğer adresi Üreğil Millet Bahçesi oldu. Millet Bahçesi’nde piknik yapan ve vakit geçiren vatandaşların bayramlarını da tebrik eden Başkan Şahin, kendisine neden bayram tatili yapmadığının sorulması üzerine “Benim tatilim halkın arasıdır. Gönlümüzün ziyafeti komşu ziyaretidir. Ziyaretlerimiz ve muhabbetlerimizle huzurun şehrini birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Mamak Belediye Başkanı Şahin'den yoğun bayram mesaisi - Resim : 2

Veli Gündüz Şahin'in son adresi ise Mamak Muhtarlar Derneği oldu. Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Çetintaş ve Mamak Muhtarları’nın bayramını kutlayan Başkan Şahin, vatandaşların Kurban Bayramı’nı güzel ve mutlu bir şekilde geçirmesi için belediye olarak var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'in vatandaşlar ile iç içe olması ve özellikle bayram ziyaretlerinde bulunması ise halk tarafından büyük beğeni topladı.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER