Mamak Belediye Başkanı Şahin'den vatandaşa not! Makamımızda değil sokaklarda sizlerle bir aradayız

31 Mart yerel seçimlerinin ardından göreve gelen belediye başkanlarına tebrik ziyaretleri yapılmaya devam ediyor. Belediye başkanlarına yapılan tebrik ziyaretleri kamuoyunun gündeminde yer alırken Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'den açıklama geldi.

Mamak Belediye Başkanı Şahin'den vatandaşa not! Makamımızda değil sokaklarda sizlerle bir aradayız

Haberankara.com Özel Haber - Türkiye'de milyonlarca seçmen 31 Mart tarihinde sandık başına gitti. Yeni yerel yönetimlerin belirlenmesi için Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde oy kullanma işlemiş gerçekleştirildi. Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından yeni belediye başkanları da belli oldu.

Mamak Belediye Başkanlığını AK Parti'den Murat Köse yürütürken 2024 yerel seçimlerinde parti Asım Balcı'yı aday göstermişti. Yerel seçimlerde CHP'nin Mamak adayı Veli Gündüz Şahin ise yüzde 52.91 oy oranı ile Mamak'ın yeni belediye başkanı oldu. En yakın rakibine neredeyse 200 bin oy farkı ile seçimi kazanan Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, kendisine yapılan tebrik ziyaretleri nedeniyle hayli yoğun bir süreç yaşamıştı. Yaşanan yoğun sürecin ardından mesaiye başlayan Mamak Belediye Başkanı Şahin'den önemli bir mesaj geldi.

MAMAK BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN'DEN ‘MESAİ’ MESAJI

Mamak Belediye Başkanı Şahin, yayımladığı sosyal medya mesajında ‘’Kıymetli Hemşehrilerim; Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar, tüm istek, talep ve önerilerinizi can kulağıyla dinledik. Önümüzdeki süreçte de yerine getirmeye özen göstereceğiz.

Mamak Belediye Başkanı Şahin'den vatandaşa not! Makamımızda değil sokaklarda sizlerle bir aradayız

Bugünden itibaren Mamak halkına daha iyi hizmet sunabilmek için makamlarımızda değil, sokaklarda sizlerle bir aradayız.'' ifadelerine yer verdi. Bu çerçevede Mamak'ta iyi hizmet için makamda değil sokakta olacağının altını çizen Başkan Şahin, vatandaşların sorunlarını çözüme ulaştırmak üzere çalışmalarına devam edeceğini ekledi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER