Mamak Belediye Başkanı Şahin’den muhtarlara bayram ziyareti

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ilçedeki muhtarlar derneğine bayram ziyaretinde bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Şahin’den muhtarlara bayram ziyareti

Mamak Belediyesi, kültürel ve sosyal alanlardaki faaliyetlerini önemserken bu konuda yaptığı çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de belediyenin yaptığı bu çalışmalar kapsamında ilçe halkıyla olan temaslarına ağırlık vererek zaman zaman ziyaretler gerçekleştiriyor.

4 günlük Kurban Bayramı süresince Ankara’da birçok belediye gerek birbirlerine gerek bağlı oldukları ilçelerde ailelerle, ihtiyaç sahipleriyle ve çeşitli derneklere ziyaretler gerçekleştirdi. Bu kapsamda bazı belediyeler bayram ziyaretlerini sürdürüyor. Bunlardan biri olan Mamak Belediyesi de belediye başkanı Veli Gündüz Şahin’in öncülüğünde ilçe genelinde çeşitli ziyaretler yapıyor.

Mamak Belediye Başkanı Şahin’den muhtarlara bayram ziyareti

MAMAK’IN SAHADAKİ ÇÖZÜM ORTAĞI OLAN MUHTARLARI

İlçe halkı kadar ilçe yöneticilerini de önemseyen Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak Muhtarlar Derneği’ne bayram ziyareti gerçekleştirdi. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak Muhtarlar Derneği’ne gerçekleştirdiği ziyaret kapsamında mahallelinin ihtiyaçlarını konuşarak, fikir alışverişinde bulundular. Ziyaret sonrası Başkan Şahin, sahadaki çözüm ortağı olan muhtarlara teşekkürlerini iletti.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Mamak Muhtarlar Derneği’ne gerçekleştirdiği bayram ziyaretini toplu çekilmiş bir fotoğrafla birlikte sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı. Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Mamak Muhtarlar Derneği'ni ziyaret ederek ilçemiz için beraber çalıştığımız muhtarlarımızın bayramlarını kutladık.

Mahallelerimizin ihtiyaçlarını konuştuk, fikir alışverişinde bulunduk.

Sahadaki çözüm ortağımız olan muhtarlarımıza teşekkür ediyorum.”

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER