Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Kermes Ziyareti

Şafaktepe Parkı'nda düzenlenen Kadın El Emeği Kermesi yoğun ilgi görmeye devam ederken kermesin son ziyaretçilerinden biri de Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin oldu.

Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Kermes Ziyareti

Mamak'ta kültürüel faaliyetler ve kermesler tüm hızı ile devam ederken bunlardan biri de Şafaktepe Parkı'nda düzenlendi. Düzenlenen kermesin son ziyaretçisi ise Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin oldu. Başkan Şahin kermes alanını ziyaret ederken çocukların yoğun sevgisi ile ilgi odağı oldu.

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN ŞAHİN'E YOĞUN İLGİ!

Başkan Şahin, Şafaktepe Parkı’nda gerçekleştirdiği ziyarette, çocukların ilgi odağı oldu. Her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelen ve onları dinleyerek sorunlarına çözüm üreten Başkan Şahin, tüm Mamaklıların her an karşılarında görebileceği, çocukların bile görür görmez tanıdığı ve severek yanına koştuğu bir Belediye Başkanı olarak çalışmalarını sürdürüyor. Şafaktepe Parkı’nda gerçekleştirdiği ziyarette de çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Şahin, bu ilgi ve sevgiyi karşılıksız bırakmayarak çocuklarla sohbet etti, onlarla tek tek ilgilendi ve fotoğraf çektirdi.

Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Kermes Ziyareti

MAMAK'TA KERMES NE ZAMANA KADAR SÜRECEK?

Şafaktepe Parkı’nda düzenlenen kermeste, el yapımı takılar, örgü ürünler, ev dekorasyon eşyaları gibi birçok farklı ürün sergilendi. Kermesin, sadece kadınların el emeklerini sergilemekle kalmayıp, aynı zamanda toplumsal dayanışma ve destek için bir buluşma noktası olduğunu belirten Başkan Şahin, stantları tek tek gezerek Mamaklı kadınlara desteğini gösterdi.

Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Kermes Ziyareti - Resim : 2

Düzenlenen kermeste pek çok etkinlikte yer alırken çocuklar için Hacivat ve Karagöz oyunu düzenlenirken, mini konserler ile de yetişkinlerin eğlenmesi sağlandı. Çocukların son derece eğlenceli vakit geçirdiği kermeste etkinlikler 11:00 itibariyle başlarken saat 21:00'e kadar devam edecek. Kermes 13 Ekim tarihinde sona erecek.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER