Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Dünya Barış Günü mesajı

Her sene dünya genelinde 1 Eylül Dünya Barış günü olarak kutlanıyor. Bu güne özel sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Gündüz Şahin günün anlam ve önemine dikkat çekti.

Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Dünya Barış Günü mesajı

Dünyanın farklı yerlerinden gelen savaş ve gerginlik haberleri barış kavramının ne kadar önemli bir durum olduğunu bir kez daha gözler önüne serildi. Bu kapsamda açıklamasında Türk milletin tarih boyunca barışı ne kadar önemsediğine dikkat çeken Başkan Şahin "Türk milleti, tarih boyunca bağımsızlığını ve hürriyetini her şeyin üzerinde tutmuş, vatanını korumak uğruna en ağır bedelleri ödemiştir" şeklinde konuştu.

Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Dünya Barış Günü mesajı

"BARIŞ VE KARDEŞLİĞİN HÜKÜM SÜRMESİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Farklı ülkelerde yaşanan olumsuz gelişmenin insanların üzerine sorumluluklar yüklediğinden bahseden Mamak Belediye Başkanı Şahin "Mamak Belediyesi olarak, bizler de bu milli bilinçle hareket ediyor, ilçemizde barışın ve kardeşliğin hüküm sürmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Barış, ancak milletimizin birlik ve beraberliğiyle, milli çıkarlarımızı koruyarak, güçlü bir şekilde savunulabilir" ifadelerini kullandı.

Savaşların ve acıların son bulmasını temenni eden Başkan Veli Gündüz Şahin sözlerini "Başta Mamaklı hemşehrilerim olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın 1 Eylül Dünya Barış Günü'nü kutluyor; milletimize ve vatanımıza yakışır barış dolu yarınlar diliyorum" diyerek sonlandırdı.

Bugün kapsamında sosyal medya üzerinden çok sayıda mesaj paylaşıldı. Mesajlarda ortak temenni olarak kalıcı barışın öneminden bahsedildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER