Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Drift Alanı Projesine yerinde inceleme

Mamak Belediyesince ilçeye yapılan yatırımlar devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, açıkladığı drift alanı projesi için sahaya inerken yerinde incelemelerde bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Drift Alanı Projesine yerinde inceleme

Mamak Belediyesi, vatandaşın istek ve ihtiyaçlarına göre yeni projeler üretmeye devam ediyor. Mamak Belediyesi tarafından duyurulan 'Drift Alanı' projesinin hayata geçmesi beklenirken Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, “Drift Alanı” projesini yerinde incelemek üzere sahaya indi.

Başkan Şahin, toplam 60 dönüm alan üzerine inşa edilecek ve içerisinde drift alanından okçuluk alanına, havuz ve halı sahadan binicilik tesislerine kadar farklı ihtiyaçlar için yaşam alanı olarak tasarlanan proje kapsamında incelemelerde bulundu.

BAŞKAN ŞAHİN DRİFT ALANI PROJESİNİ YERİNDE İNCELEDİ

Mamak Belediye Başkanı Şahin’in en çok dikkati çeken seçim vaatleri arasında yer alan “Drift Alanı”nın çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. 20 dönümü drift alanı olarak kullanılacak arazide tesviye çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğunu belirten yetkililer alandaki çalışmaların kasım ayına kadar tamamlanmasını hedefliyor.

Mamak Belediye Başkanı Şahin'den Drift Alanı Projesine yerinde inceleme

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu’nun Kasım ayında gerçekleştireceği yarışlara ev sahipliği yapmak üzere 'Drift Alanı' projesinde çalışmalar hızlanırken asfaltlama çalışmalarının başlaması için hazır hale gelen pist alanı yapımına, tribünlerle ve idari binaların yapımıyla devam edileceği aktarıldı. İşletmesinin belediye tarafından yapılacağı proje kapsamında havuz, halı saha ve atıcılık alanı gibi birçok faaliyete ev sahipliği yapacak olan Drift Alanı projesi hakkında Başkan Şahin, ulusal güvenlik standartlarına uygun tedbirlerin alınacağını, yöresel lezzetler fuarı ve satış birimleriyle bir yaşam alanı olacak projenin bölge halkının tüm ihtiyaçlarını karşılayacağını ve bölge halkı için istihdam yaratacağını sözlerine ekledi. Başkan Şahin, işletmenin belediyeye ait olduğunu ifade ettiği açıklamasında çalışmaların 2 ay kadar sonra biteceğini öngördüklerini dile getirdi.

SONRAKİ HABER