Mamak Belediye Başkanı Şahin zabıtaların önemini vurguladı

Eylül ayının ilk haftası ülkemizde Zabıta Teşkilatının kuruluş haftası olarak kutlanıyor. Bu hafta içerisinde devlet ve özel kurum temsilcilerinden günün anlam ve önemine dair mesajlar geliyor.

Mamak Belediye Başkanı Şahin zabıtaların önemini vurguladı

Özellikle günlük hayatta asayiş sorunlarını çözmeleri ve alışverişlerde yaşanan usulsüzlükleri müdahale etmeleri ile akıllarda yer edinen zabıta çalışanları her sene Eylül ayının ilk haftasında kuruluşlarının yıl dönümünü kutluyor. Bu sene 198. kuruluş yıl dönümü etkinliklerini gerçekleştiren Zabıta Teşkilatına Mamak Belediyesi tarafından da jestler yapıldı.

Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Emre, ilçede görevli zabıtaları çalıştıkları yerde ziyaret ederek onlarla kahvaltı yaptı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ise Ankara Zabıta Daire Başkanı Olcay Erdal'ı makamında ağırladı.

BAŞKAN ŞAHİN ZABITALARIN GÜNLÜK HAYATTAKİ YERİNE DİKKAT ÇEKTİ

Vatandaşların huzur ve güvenliği için ifade ettiği anlama dikkat çeken Başkan Veli Gündüz Şahin "Gece gündüz demeden ilçemizin, şehrimizin daha yaşanabilir bir yer olması, kamu düzeninin sağlanması, çevrenin korunması, halk sağlığı ve esnafla vatandaşlar arasındaki ilişkilerin düzenlenmesi için çalışan Zabıta teşkilatımız, halkımızın güveni ve desteği ile görevini her zaman en iyi şekilde yerine getirecektir" şeklinde konuştu.

Başkan Çetin sözlerinin devamında zabıta çalışanlarını bu özel dönemlerinden dolayı tebrik ederek mesleklerinde başarılar diledi. Ziyaret tarafların birbirlerine hediye takdimi ve iyi dilekleri ile son buldu.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER