Mamak Belediye Başkanı Şahin yol açım ve asfaltlama çalışmalarını inceledi

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçede gerçekleştirilen yol açım ve asfaltlama çalışmalarına katıldı. Başkan Şahin çalışmaları yerinde inceledi.

Mamak Belediye Başkanı Şahin yol açım ve asfaltlama çalışmalarını inceledi

Sosyal, kültürel ve altyapı alanındaki faaliyetlerine devam eden Mamak Belediyesi, belediyenin başkanı Veli Gündüz Şahin’ın öncülüğünde ilçede daha huzurlu, temiz ve kolay ulaşımın sağlandığı bir ortam yaratmak amacıyla yaptığı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Belediyenin ekipleri, ilçenin birçok yerinde yol açımı ve asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

BAŞKAN ŞAHİN DE ÇALIŞMALARA KATILDI

Mamak Belediyesi ekipleri, ilçenin farklı bölgelerindeki yol açım ve asfaltlama çalışmalarına devam ederken, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin de ekiplerin yol açımı ve asfaltlama çalışmalarına katılım gösterdi. Başkan Şahin çalışmaları yerinde inceledi ve ekiplerin titiz ve detaylı çalışmasına destek oldu.

Mamak Belediye Başkanı Şahin yol açım ve asfaltlama çalışmalarını inceledi

Mamak Belediyesi, belediyenin bünyesinde çalışan ekiplerin ilçenin birçok farklı bölgesinde uyguladıkları yol açım ve asfaltlama çalışmalarına Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin’in de katılmasını, sosyal medya hesapları üzerinden de paylaştı.

Mamak Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı fotoğraflı paylaşımlarda şu ifadeler kullanıldı:

“Sokak sokak, cadde cadde ilçemizi güzelleştiriyoruz.

Başkanımız, ekiplerimizin yol açımı ve asfaltlama çalışmalarına katıldı.

Mamak'ımıza hayırlı olsun.”

SONRAKİ HABER