Mamak Belediye Başkanı Şahin otobüs şoförleriyle buluştu

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, otobüs şoförleriyle bir araya geldi. Şoför esnafıyla kahvaltı yapan Şahin, şoförlerin şikayet ve önerilerini dinledi.

Mamak Belediye Başkanı Şahin otobüs şoförleriyle buluştu

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçedeki çeşitli ziyaretlerini sürdürüyor. Son olarak otobüs şoförleriyle bir araya gelen Başkan Şahin, otobüs şoförü esnafıyla kahvaltı yaparak esnafın şikayet ve önerilerini dinledi.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, otobüs şoförleriyle gerçekleştirdiği kahvaltıda seçim vaatlerinden drift pisti hakkında da bilgiler verirken direksiyon başına da geçti.

MAMAK BELEDİYE BAŞKANI ŞAHİN,, OTOBÜS ŞOFÖRÜ ESNAFIYLA BULUŞTU

Kahvaltı sonrası direksiyon başına geçen Başkan Şahin, Tuzluçayır’a kadar otobüs kullandı. Şoför koltuğunda Başkan Şahin'i gören vatandaşlar şaşkınlıklarını dile getirdi. Her fırsatta halkın arasında yer alacağını ifade eden Başkan Şahin, şoförlerle gerçekleştirdiği kahvaltıdan sonra direksiyon başına geçti.

Mamak Belediye Başkanı Şahin otobüs şoförleriyle buluştu

Başkan Şahin, ilk duraktan başladığı seferini Tuzluçayır’da sonlandırdı. Başkan Şahin ayrıca çeşitli spor ve rekreasyon alanları sunacak kompleks bir proje hazırlığında olduğunu ifade etti. Başkan, bu projede olimpik yüzme havuzundan atıcılık alanına, halı sahadan tenis kortlarına kadar pek çok imkanın yer alacağını ifade eden Başkan Şahin, projelerini ihalesiz gerçekleştirdiğini ve böylelikle tasarruf ettiğini ifade etti.

SONRAKİ HABER