Mamak Belediye Başkanı Şahin Musiki Muallim Mektebi kurslarını ziyaret etti

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, ilçedeki saha çalışmalarını sürdürüyor. İlçede çeşitli ziyaretlerde bulunan Başkan Şahin, son olarak Musiki Muallim Mektebi kurslarını ziyaret etti.

Mamak Belediye Başkanı Şahin Musiki Muallim Mektebi kurslarını ziyaret etti

Mamak'ta sosyal bir belediyecilik anlayışı ile makamda değil sokakta çalışacağını belirten Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, sahada yer almaya devam ediyor. Mamak'ı karış karış gezeceğini, vatandaşlarla bire bir görüşeceğini ifade eden Başkan Şahin, belediyeye ait merkezlere de sık sık ziyaretler gerçekleştirirken son olarak Musiki Muallim Mektebi enstrüman ve yetenek kurslarını ziyaret etti.

Mamak Belediye Başkanı Şahin, kursiyerlerin derslerine katılım sağlarken Türk Halk Müziği’nden ney kursuna, bağlama kursundan piyanoya kadar geniş yelpazede eğitim fırsatı sunan Musiki Muallim Mektebinde tiyatro kursunu da ziyaret etti.

BAŞKAN ŞAHİN’DEN MUSİKİ MUALLİM MEKTEBİ KURSLARINA ZİYARET

Mamak Belediyesi tiyatro, sergi, konferans, konser, seminer ve festival gibi etkinliklerle, yaz boyunca ilçe sakinlerini kültür ve sanatla buluşturmaya devam edeceğini açıkladı.

Mamak Belediye Başkanı Şahin Musiki Muallim Mektebi kurslarını ziyaret etti

Sosyal ve kültürel belediyecilik çalışmaları ile vatandaşlara hizmet edeceğini belirten Mamak Belediye Başkanı Şahin, Musiki Muallim Mektebinde enstrüman ve yetenek kurslarının da aralıksız devam ettiğini belirtti. Mamak Belediye Başkanı Şahin, Musiki Muallim Mektebi enstrüman ve tiyatro kurslarına gerçekleştirdiği ziyarette kursiyerler ve hocalardan çalışmalar hakkında bilgiler de aldı.

Mamak Belediye Başkanı Şahin Musiki Muallim Mektebi kurslarını ziyaret etti - Resim : 2

Şahin, Mamak Belediyesi Tiyatro Yönetmeni Kenan Olpak yönetiminde tiyatro eğitimi alan minik tiyatrocuların doğaçlama tiyatro oyunlarını izledi. Çocukların oynadığı “Eski Minder” oyununa katılan Şahin, sahne performanslarından dolayı minik oyunculara teşekkür etti. Mamak'ta etkinliklerin devam edeceği ifade edildi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER