Mamak Belediye Başkanı Şahin Muhtarlarla akşam yemeğinde buluştu

Muhtarlar Günü tüm yurt genelinde düzenlenirken Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, bu özel günde akşam yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi.

Mamak Belediye Başkanı Şahin Muhtarlarla akşam yemeğinde buluştu

19 Ekim Muhtarlar Günü etkinlikleri düzenlenmeye devam ederken bu etkinliklerden birini de Mamak Belediyesi düzenledi. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, düzenlenen etkinlik kapsamında akşam yemeğinde muhtarlarla bir araya geldi.

MAMAK BELEDİYESİ MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI!

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, muhtarlarla akşam yemeğinde bir araya geldi. Yerel yönetimlerde birlik ve beraberliğin önemini her fırsatta vurgulayan Başkan Şahin 100 Yıl Millet Bahçesi’nde bulunan Anadolu Sofrası’nda Mamaklı muhtarları ağırladı. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Mamak Belediyesi Orkestrası sahne aldı. Davete; Mamak Kaymakamı Ali Sırmalı, CHP Ankara İl Başkan Yardımcısı Kemal Aşıkoğlu, Mamak Belediye Başkan Yardımcıları Uğur Sarı ve Sibel Emre, Mamak Belediyesi CHP Grup Başkan Vekili Veysel Karani Tunç, Mamak Belediyesi Zabıta Müdürü Aydın Yıldırım ve Mamak Muhtarlar Derneği Başkanı Serkan Çetintaş ve Mamaklı muhtarlar katıldı.

19 Ekim Muhtarlar Gününde Mamaklı muhtarları akşam yemeğine davet eden Başkan Şahin yaptığı konuşmada: ”Yılın 364 günü vatandaşlarını derdini dinliyorsunuz, çözüm arıyorsunuz. Bugün sizin gününüz” dedi. Başkan Şahin Mamak Belediyesi olarak Mamaklıların parasıyla konser ve etkinlik düzenlemediğini ve tasarruf tedbirlerine harfiyen uyduklarının altını çizdi. Başkan Şahin: ”Astronomik fiyatlarla sanatçılarla anlaşıp vatandaşın parasını harcamıyoruz, ne yapıyorsak kendi kendi imkânlarımızla yapıyoruz” dedi.

Düzenlenen yemeğe katılan ve Belediye Başkanı Şahin'e talepleri ile isteklerini ilk elden iletme imkanı bulan muhtarlar teşekkürlerini sundu. Düzenlenen yemeğin ardından muhtarlar için Mamak Belediyesi Orkestrası seçkin şarkıları seslendirdi. Şarkılar eşliğinde eğlenen muhtarlar ile Başkan Şahin hatıra resmi çektirdi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER