Mamak Belediye Başkanı Şahin Kartaltepe Parkı'ndaki kermese katıldı

Mamak Belediyesi ve Tuzluçayır Mahalle Muhtarlığı’nın düzenlediği kermese Başkan Şahin de katılım sağladı. El emeği göz nuru ürünler Kartaltepe Parkında sergilendi.

Mamak Belediye Başkanı Şahin Kartaltepe Parkı'ndaki kermese katıldı

Mamak Belediyesi ve Tuzluçayır Mahalle Muhtarlığı tarafından organize edilen “Tuzluçayır ve Civar Mahalleler Kadın El Emeği ve Göz Nuru Kermesi”, Kartaltepe Parkı’nda düzenlendi. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, eşi Ayşe Şahin ve Başkan Yardımcısı Sibel Emre ile birlikte kermese katıldı.

Mamak Belediyesi ve Tuzluçayır Mahalle Muhtarlığı’nın Kartaltepe Parkı’nda düzenlediği “Tuzluçayır ve Civar Mahalleler Kadın El Emeği ve Göz Nuru Kermesi”nde Tuzluçayır ve çevre mahallelerinden kadınların evlerinde ürettikleri el yapımı ürünleri sergilendi.

MAMAK'TA EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLERLE EV EKONOMİSİNE DESTEK

Tuzluçayır ve Civar Mahalleler Kadın El Emeği ve Göz Nuru Kermesinde bardaklardan tesbihlere, süs eşyalarından ayakkabı ve giyime kadar geniş bir ürün yelpazesinden ürünler yer aldı.

Mamak Belediye Başkanı Şahin Kartaltepe Parkı'ndaki kermese katıldı

Yaptıkları el yapımı ürünlerle ev ekonomisine katkıda bulunmayı amaçlayan kadınların sergilerini tek tek gezen Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin vatandaşlarla sohbet etti. Etkinlikte, Mustafa Kızıltuğ da bir konser verirken bu konser vatandaşlardan ilgi gördü.

Mamak Belediye Başkanı Şahin Kartaltepe Parkı'ndaki kermese katıldı - Resim : 2

Kartaltepe Parkı’nda sahne alan Mustafa Kızıltuğ, söylediği türkülerle Tuzluçayırlılara keyifli bir akşam yaşatırken, konser sonrasında Başkan Şahin, Mustafa Kızıltuğ’u sahneye çıkarak tebrik etti. Başkan Şahin, voleybol oynayan çocuklara da eşlik etti.

SONRAKİ HABER