Mamak Belediye Başkanı Şahin, halk otobüsünde vatandaşlarla yolculuk yaptı

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin görev süresi boyunca belediye çalışmalarına ek olarak cadde ve sokaklarda insanları ziyaret etmeyi sürdürüyor. Başkan Şahin ziyaretlerinde kendisinin de onlardan birisi olduğunu vurguluyor.

Ankara'nın Mamak ilçesinde bir EGO otobüsü seyir halinde yoluna devam ederken ilçe için önemli bir isim otobüse bindi. Otobüsün içinde bulunan vatandaşlar Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i görünce neye uğradıklarını şaşırdılar.

EGO'DAKİ VATANDAŞLAR BAŞKAN ŞAHİN'İ TAKDİR ETTİLER

Başkan Şahin'de vatandaşların hal ve hatırlarını sorarak otobüste onlarla beraber otobüste seyahat etti. Vatandaşlarla sohbet eden Mamak Belediye Başkanı Şahin'de adayken hep böyle dolaştığını, kendi kendine bu seferde bugün otobüse bineyim dediğini söyledi.

SOKAKLARDA DA VATANDAŞLARLA SOHBETLER DEVAM ETTİ

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin EGO otobüsünde yaptığı insanlar sohbet ziyaretini cadde ve sokaklarda da devam ettirdi. Duraklarda bekleyen Mamaklı vatandaşlar ve kuryelik yapan bir insanlar da sohbet eden Başkan Veli Gündüz Şahin "Mamak'ta her yerdeyiz, bir aradayız" diyerek bu davranışını önemsediğini vurguladı. Başkan Şahin'in ilerleyen günlerde de benzer hareketlere imza atması bekleniyor.

Günümüzde insanlar siyasi tercih yaparken samimiyet ve yakınlık konusuna da dikkat ediyor. Bu tarz tebessüm ettirici anlarda insanların fikirlerinin belirlenmesinde önemli rol oynuyor.

Kaynak: Haberankara.com