Mamak Belediye Başkanı Şahin CHP'nin 101. yıl dönümü kutlamalarına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 101. Kuruluş Yıldönümü Anıtkabir’de gerçekleştirilen ziyaretle başladı. Söz konusu ziyarete CHP'den Mamak Belediye Başkanı olarak seçilen Veli Gündüz Şahin de katılım sağladı.

Mamak Belediye Başkanı Şahin CHP'nin 101. yıl dönümü kutlamalarına katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 9 Eylül tarihinde partinin 101'nci Kuruluş Yıldönümünü kutladı. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahı olan Anıtkabir’de bir tören gerçekleştirildi.

Anıtkabir'de gerçekleştirilen ziyaretle başlayan yıl dönümü kutlamalarına CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, önceki dönem Genel Başkanlarından Altan Öymen, milletvekilleri, il ve ilçe Belediye Başkanları katıldı. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ise programa Başkan Yardımcıları Erdoğan Doğan ve Hüseyin Boran ile birlikte katıldı.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ 9 EYLÜL'DE 101. YILINI KUTLADI

Mozoleye çelenk bırakan CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve beraberindeki parti heyeti saygı duruşunda bulundu. Başkan Özel, Anıtkabir Özel Defteri’ne ise “Sayın Genel Başkanım, iki büyük eserinizden biri olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin her kademesinden yöneticileri ile partimizin kuruluşunun 101’inci yılında huzurunuzdayız.

Mamak Belediye Başkanı Şahin CHP'nin 101. yıl dönümü kutlamalarına katıldı

Sizden aldığımız büyük ilhamla partimizi iktidar yaparak Türkiye Cumhuriyeti’ni kuruluş felsefesinden sapmadan kurucu değerlerine bağlı kalarak demokratik, laik, sosyal, hukuk devletini niteliklerini güçlendirerek gösterdiğiniz hedefe ulaştırmak için durmadan, dinlenmeden mücadele edeceğimize söz veriyoruz” sözlerini yazdı.

Mamak Belediye Başkanı Şahin CHP'nin 101. yıl dönümü kutlamalarına katıldı - Resim : 2

Başkan Şahin, programda diğer belediye başkanları ile sohbet ederken Anıtkabir ziyaretini de ölümsüzleştirdi.

SONRAKİ HABER