Mamak Belediye Başkanı Şahin 3 gün boyunca etkinlik yapmayacaklarını duyurdu

Ankara dün yaşanan terör saldırısının şokunu yaşamaya devam ediyor. Şehrin en önemli noktalarından olan TUSAŞ'a terör örgütleri mensuplarının yaptığı saldırıda 5 vatandaşımız şehit edilmişti. Bu acıdan dolayı peş peşe program ve etkinlik iptal paylaşımları geldi.

Mamak Belediye Başkanı Şahin'den etkinlik iptali açıklaması

Uzun bir zaman sonra, siyasi olarak gergin bir dönemden geçilirken Ankara'dan gelen terör saldırısı haberi herkesi şok etmişti. Terör örgütü mensubu 2 kişi Kahramankazan TUSAŞ'a bir terör saldırı gerçekleştirmiş ve alana geldikleri taksinin sürücüsü dahil 5 kişiyi şehit etmişti.

Mamak Belediye Başkanı Şahin 3 gün boyunca etkinlik yapmayacaklarını duyurdu

"MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN"

Bu olay sonrasında önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği programları iptal eden ilçelerden birisi Mamak oldu. Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda şu ifadeler yer aldı;

"Değerli Mamaklılar,
Ankara'da Türk Havacılık ve Uzay Sanayii AŞ'ye (TUSAŞ) yönelik düzenlenen terör saldırısı sonucunda şehitlerimiz ve yaralılarımız bulunmaktadır. Milletçe büyük bir üzüntü içerisindeyiz. Bu elim saldırı nedeniyle, belediyemizin 24-25-26 Ekim tarihlerinde gerçekleştirmeyi planladığı kutlama, konser, kültür ve sanat etkinlikleri gibi organizasyonlar ileri bir tarihe ertelenmiştir. Hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Milletimizin başı sağ olsun"

TERÖRE KARŞI KARARLILIK VURGUSU

Başkan Şahin ayrıca yapılan terör saldırısını lanetlediklerini, birlik ve beraberliğe karşı yapılan hamlelere karşı her zaman dik duracaklarını ifade etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER