Mamak Belediye Başkanı Murat Köse Cumhuriyetin 100. yılına özel mesaj yayınladı

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı. Murat Köse, mesajında değindiği birlik ve beraberlik duygusu dikkat çekti.

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse Cumhuriyetin 100. yılına özel mesaj yayınladı

Cumhuriyetin 100. yaşı dolayısı ile kutlama mesajları gelmeye devam ediyor. Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'de Cumhuriyet'in 100. yılı dolayısı ile kutlama mesajı yayımladı.

Murat Köse yayınladığı mesajda Türk milletinin gücüne ve birlik beraberlik duygusunun altını çizerek Cumhuriyetin 100. yaşını kutladı.

TÜRK MİLLETİNİN DIŞ GÜÇLERE KARŞI ORTAYA KOYDUĞU MÜCADELE ZAFERLE SONUÇLANMIŞ

Murat Köse Cumhuriyetin 100. yaşı dolayısı ile paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı, "Tarih sahnesinde nice zaferler kazanan milletimizin şanlı tarihinde dönüm noktası olan Cumhuriyet'in 100. yıl dönümünü kutlamanın sevincini yaşıyoruz.

29-ekim-cumhuriyet-bayrami-iste-ucretsiz-istanbul-etkinlikleri55.jpg

Türk Milletinin dış mihrak ve güçlere karşı ortaya koyduğu var oluş mücadelesi bir asır önce zaferle sonuçlanmış, iman ve inançla kazanılan kurtuluş mücadelesi, yeni bir yönetim şekli olan Cumhuriyet ile taçlanmıştır.

Kurulan tuzaklar bozulmuş, milletimiz aydınlık yarınlara yürümek için var gücüyle çalışmıştır. Gelişen bilim ve teknolojimiz, yerli ve milli savunma sanayinde alınan mesafe bunun en güzel örneğidir. Atalarımızdan aldığımız emaneti, nesilden nesile taşımak en büyük hedefimizdir. Gelecek kuşaklara gurur duyacakları, müreffeh bir ülke bırakmak için el ele gönül gönüle çalışmaya devam edeceğiz, geleceğe umutla yürüyeceğiz.

screenshot-9.jpg

Şehitlerimizin aziz kanını temsil eden al bayrağımız, bağımsız ve tam güçlü Türkiye Cumhuriyeti topraklarında ilelebet dalgalanacak, ezanımız kıyamete kadar susmayacaktır.

Bu vesileyle; İstiklâl mücadelemizin önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşları başta olmak üzere bütün şehit ve gazilerimizi ve büyük Türk ulusunu şükran, saygı ve rahmetle anıyorum."

haberankara.com

SONRAKİ HABER