Mamak Belediye Başkanı Köse'den büyükşehir için adaylık sinyali!

Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'den adaylık açıklamaları gelemeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olabileceği sinyalini veren Köse'den önemli açıklamalar geldi.

Mamak Belediye Başkanı Köse'den büyükşehir için adaylık sinyali!

Mart 2024 tarihinde yapılması beklenen Yerel Seçimlerle ilgili olarak adaylık açıklamaları gelmeye devam ediyor. Adaylık açıklamalarının yanı sıra hazırlıklar da başlarken Ankaralılar da Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) başkanlığı adaylığı için hangi simlerin yarışacağını merak ediyor.

Ankara'da adaylık için yeni isimler duyulmaya devam ederken Mamak Belediye Başkanı Murat Köse'den yeni bir açıklama geldi. Ankara Büyükşehir Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekili ve Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday olabileceği yönünde yeşil ışık yaktı.

MAMAK BELEDİYE BAŞKANI KÖSE'DEN ANKARA İÇİN ADAYLIK SİNYALİ

2024 Yerel Seçim takvimi için geri sayım başlarken Mamak Belediye Başkanı Köse'den önemli açıklamalar geldi. "Güzelim Ankara’mızı Türkiye Yüzyılı'na uygun bir şekilde yeniden pırıltısına kavuşturarak daha modern ve yaşanılabilir bir şehre dönüştüreceğiz inşallah" diyen Mamak Belediye Başkanı Köse, yerel seçim sürecinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylık konusuna açıklık getirdi.

aw081795-01.jpg

Mamak Belediye Başkanı Köse, ABB Başkan adaylığı için yaptığı açıklamada ''Biz geçtiğimiz beş yıl boyunca Mamak’ta müthiş işler başardık. Tam 174 projeyi hayata geçirerek seçim dönemi verdiğimiz sözlerin de üzerinde işler yaptık. Aynı zamanda grup başkanvekilliğinden mütevelli Ankara halkına karşı da muhalefet sorumluluğumuzu yerine getirdik.'' dedi. Açıklamalarına devam eden Mamak Belediye Başkanı Köse, '' Ankara Büyükşehir Belediyesi’ndeki beceriksizlikleri, hemşehrilerimiz aleyhine her durumu kamuoyu ile paylaştık. Adaylık konusuna gelince bu kadar hizmet yapmış ve teveccüh kazanmışken tabii ki her belediye başkanı arkadaşım gibi bizim de gölümüzden adaylık geçer. Ankara halkına daha büyük, daha güzel hizmetler yapmak istenmez mi? Ancak AK Parti kurumsallaşmasını tamamlamış ve bu konuda ince eleyip sık dokuyan bir partidir. Birçok kurul ve araştırmalar ışığında bu kararlar şekilleniyor.'' diyen Başkan Köse adaylık açıklaması için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı işaret etti.

''TABİİ Kİ SON SÖZ DE SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN OLUYOR''

Adaylık açıklaması için Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takdirini beklediğinin sinyalini veren Başkan Köse, ''Tabii ki son söz de Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın oluyor. Bize bu konuda bir görev tevdi edilirse, Allah’ın da izni ile Ankara’yı yeniden bir AK Parti belediyesi haline getirmek için elimizden geleni yaparız. Benim iddia şudur; ben olayım, başka arkadaşımız olsun Ankara 1 Nisan sabahına bir AK Parti belediyesi olarak uyanacaktır. Benim bu konuya inancım çok güçlüdür." dedi. İlerleyen günlerde ABB Başkan adayı için AK Parti'den açıklama gelmesi bekleniyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER