Mamak Belediye Başkanı Köse, ATO'da düzenlenen Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günleri etkinliğine katıldı

İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy, 87'nci vefat yıl dönümü nedeniyle çeşitli etkinlikler anılıyor. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ATO Congresium'da düzenlenen etkinliklere Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de katılım sağladı.

Mamak Belediye Başkanı Köse, ATO'da düzenlenen Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günleri etkinliğine katıldı

Ülkemiz için değer bahşeden isimler vefatlarının yıl dönümlerinde anılmaya devam ediyor. Bu çerçevede AK Parti Gençlik Kolları tarafından düzenlenen "Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günleri" etkinliği Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium'da başladı.

Vefatının 87'nci yıl dönümü nedeniyle İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy, çeşitli etkinlikler anılıyor. ATO Congresium'da 2 gün boyunca sürecek olan Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günleri etkinliklerinde Mamak Belediyesi de yerini aldı.

BAŞKAN KÖSE ANMA ETKİNLİKLERİNE KATILDI

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından ATO Congresium'da düzenlenen etkinlikler kapsamında çeşitli konferans ve söyleşiler düzenleniyor.

Mamak Belediye Başkanı Köse, ATO'da düzenlenen Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günleri etkinliğine katıldı

Katılımcılar edebiyat, tarih ve sanata doyuyor. Birçok belediyenin de katılım sağladığı etkinlikte Mamak Belediyesi standı en çok ilgi çeken stantlardan biri oldu. İstiklal Şairi Mehmet Akif Ersoy’u canlandıran Tiyatro Sanatçısı Kenan Olpak, okuduğu şiirlerle ziyaretçilere Akif’i tekrar hatırlattı. Mamak Belediyesi ziyaretçilere kahve ikramında bulundu.

Mamak Belediye Başkanı Köse, ATO'da düzenlenen Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günleri etkinliğine katıldı - Resim : 2

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, etkinlikte 3 numaralı stantta yerini alan Mamak Belediyesinin standını ziyaret etti. Mehmet Akif Ersoy’u anlatan tablolar ve kitaplarla bezenen standı gezen Başkan Murat Köse, etkinlik alanını gezenlerle de sohbet etti. 25 Aralık tarihinde başlayan ve 26 Aralık Salı günü yani bugün sona erecek Mehmet Akif Ersoy Günleri etkinlik alanını ATO Congresium’da gün içinde ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER