LGS Türkiye Birincisi, Mamak Belediye Başkanı Şahin’i ziyaret etti

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Türkiye Birincisi Mamaklı Osman Kaan Çalışan, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e ziyarette bulundu.

LGS Türkiye Birincisi, Mamak Belediye Başkanı Şahin’i ziyaret etti

Osman Kaan Çalışan, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında büyük bir başarı göstererek Türkiye Birincisi oldu. Çalışan, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'i ziyaret etti. Şahin ise LGS Türkiye Birincisi olan Osman Kaan Çalışan'ı tebrik etti.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, LGS sınavında birinci olan öğrenci Osman Kaan Çalışan’ı makamında ağırladı. Osman Kaan Çalışan, Liselere Geçiş Sistemi sınavında tüm soruları doğru cevaplayarak 500 tam puan aldı. Osman Kaan Çalışan’ı tebrik eden Başkan Şahin, eğitim hayatında başarılar diledi.

LGS Türkiye Birincisi, Mamak Belediye Başkanı Şahin’i ziyaret etti

"MAMAK’IN GURURU OLDU"

4 Haziran’da gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavında birinci olan Osman Kaan Çalışan, okul müdürü ve öğretmenleri ile birlikte Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin'e ziyarette bulundu. Başarılı öğrenciyi ve onu yetiştiren öğretmenlerini makamında ağırlayan Başkan Veli Gündüz Şahin, Osman Kaan Çalışan’ı tebrik etti ve Mamaklı olarak gururlandıklarını söyledi. Başkan Şahin, gençlerin her zaman yanında olacaklarını, daha da başarılı olmaları için ellerinden gelen her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Osman Kaan Çalışan'ın Mamak'ın gururu olduğunu belirten Başkan Şahin, “Ben de Osman gibi hem heyecanlıyım hem de mutluyum. Bugün Osman kardeşimizin kendi bireysel başarısını kutluyoruz. Mamak’ın gururu oldu. LGS’de 500 tam puan yaparak Türkiye birincisi oldu. Yolu açık olsun” diye konuştu.

Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin ve LGS sınavında büyük bir başarı göstererek Türkiye Birincisi olan Osman Kaan Çalışan, son olarak birlikte fotoğraflar çekindi.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER