Gölbaşı Belediyesi Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kreşi'ni açmaya hazırlanıyor!

Gölbaşı Belediyesi, vatandaşlarına yönelik hizmetlerinde küçük vatandaşlarını unutmuyor. Belediye, "Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kreşi"ni açmaya hazırlanıyor.

Gölbaşı Belediyesi Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kreşi'ni açmaya hazırlanıyor!

Gölbaşı Belediyesi, mahalle sakinlerine yönelik önemli bir hizmeti daha hayata geçiriyor. "Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kreşi" açılıyor ve 36-72 ay arası çocukları için kapılarını açıyor.

Ön Kayıt Başlıyor!

Kreşe kayıt yaptırmak isteyen aileler için ön kayıt dönemi, 28 Ağustos - 1 Eylül 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek. Kayıt için TC kimlik fotokopisi ve ikametgah belgesi gerekmektedir.

Ankaralılar bu adreste buluşuyor!TIKLA INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP ET

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kreşi, Eymir Mahallesi'nde bulunan Fırat Sokak No:3/1 TOKİ adresinde hizmet verecek.

Kreşin açılış tarihi11 Eylül 2023 Pazartesi olarak belirlenmiştir.

Gölbaşı Belediyesi, açılmaya hazırlanan kreş ile ilgili resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda:

"Sevgili Vatandaşlarımız; Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Kreşi Açılıyor... 36 - 72 ay arası çocuklarımız için: 28 Ağustos - 1 Eylül 2023 tarihleri arasında TC kimlik fotokopisi ve ikametgah belgesi ile ön kayıt yaptırabilirsiniz." ifadelerine yer verdi.

Hemen Kayıt Yaptırın!

Kayıtlar kontenjanla sınırlıdır, bu fırsatı kaçırmamak için hemen belediyenin resmi sitesinde bulunan telefondan bilgi alabilir ve ön kayıt işlemlerinizi başlatabilirsiniz.

Gölbaşı Belediyesi, mahallelerin yaşanabilirliğini artırmak ve ailelere destek olmak amacıyla bu önemli hizmeti sunmaktan gurur duyuyor. "Unutmayın, çocuklarımızın iyi bir eğitimle büyümesi, geleceğimizin teminatıdır."

NOT: Kayıtlar kontenjanla sınırlıdır.

Ankara ilçeleri hakkında daha fazla bilgi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER