Ankara'nın Mamak ilçesindeki doğal gaz patlamasının ardından onarım çalışmaları başladı

29 Eylül Cuma günü Ankara'nın Mamak ilçesindeki bir apartman dairesinde doğal gaz patlaması meydana geldi. Yaşanan olayda bir kişi yaşamını yitirirken ev ve dükkanlar zarar gördü. Doğalgaz patlaması sonucu hasar gören yerlerde onarım çalışmaları başladı.

Ankara'nın Mamak ilçesindeki doğal gaz patlamasının ardından onarım çalışmaları başladı

İstanbul ve Ankara'da birer gün arayla yaşanan doğal gaz patlaması olayları nedeniyle kombi bakımı yaptırmanın önemi gözler önüne serildi. Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana gelen doğal gaz patlamasında bir kişi yaşamını yitirirken alandaki ekiplerin inceleme çalışmaları sona erdi.

Ankara'nın Mamak ilçesi Küçük Kayaş Mahallesi 1856 Sokak’ta yer alan 'Mehmethan' Apartmanı'nda meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu 68 yaşındaki F. K. hayatını kaybetti. Cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılan F. K., 29 Eylül Cuma günü ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

EKİPLER ONARIM ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Ankara'nın Mamak ilçesinde meydana gelen ve bir kişinin ölümü ile sonuçlanan doğalgaz patlamasında hasar alan daire ve işletmelerin onarım işlerine başlandı.

aw042252-07.jpg

Patlamanın yaşandığı bölgede hasar alan evler ve dükkanların tadilatına Mamak Belediyesi ekipleri devam ederken olayla ilgili konuşan bir görgü tanığı, “Yer yerinden oynamıştı” diyerek açıklamalarda bulundu.

aw042252-03.jpg

Olayla ilgili konuşan H. E., adlı vatandaş “Sabah patlama sesi duyduk. Herkes korkuyla dışarıya çıktı. Duman çıkıyordu. Ardından da ateş çıktı. Yer yerinden oynamıştı. Çok kötü durumdaydık. Hemen aşağıya olayın olduğu yere geldik.

aw042252-02.jpg

Ölen kişi uzaktan akrabamızdı. Yakınları beni arayıp kontrol etmemi söylemişlerdi” ifadelerine yer verdi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER