Ankara'nın Mamak ilçesinde el freni çekilmeyen kamyon kaza yaptı!

Ülkemizde çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Farklı nedenlerle meydana gelen trafik kazaların can ve mal kayıplarının yanı sıra maddi hasarlar da yaşanıyor. Ankara'da da el freni çekilmeyen kamyon kaza yaptı.

Ankara'nın Mamak ilçesinde el freni çekilmeyen kamyon kaza yaptı!

Trafik kazalarının çeşitli sonuçları olabiliyor. Can ve mal kaybı, yaralanmalar, maddi hasarlar meydana gelirken sürücülerin de bu durumlara karşı trafik kurallarına uyma zorunluluğu bulunuyor. Çeşitli nedenlerle meydana gelen trafik kazaları basına yansımaya devam ederken Ankara'dan da bir son dakika kaza haberi geldi.

Ankara'nın Mamak ilçesine el freni çekilmemiş bir kamyonun direğe çarparak durabildiği kaydedildi.

EL FRENİ ÇEKİLMEYEN KAMYON KORKUTTU

Ankara’da el freni çekilmeden park edilen kamyonun aydınlatma direğine çarptığı öğrenildi. Kaza, Mamak ilçesi Mehmet Ali Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Mehmet Ali Caddesi’nde aracını park eden sürücü, kamyonunun el frenini çekmeyi unuttu.

aw026180-04.jpg

Yokuş aşağı hızla ilerleyen park halindeki kamyon, başka bir caddede bulunan aydınlatma direğine çarparak durabildi. Olay anında aydınlatma direğinin bulunduğu kaldırımda kimsenin olmaması ise faciayı önledi.

aw026180-03.jpg

“ALLAH’TAN ÇOLUK ÇOCUK YOKTU"

Olaya tanık olan M. E., kaldırımda durduğu sırada kamyonun kendi kendine hareket ederek geriye gittiğini söyleyerek, “Kendi kendine hareketlendi. Sonra kaldırıma vurdu. Daha sonra ön tekeri bayır aşağıya dönünce de direğe vurdu.

aw026180-01.jpg

Sonra bir baktım ki içinde kimse yok. Adamın arabası haşat oldu. Şu an araba nasıl da duruyor, her an devrilebilir. Allah’tan çoluk çocuk yoktu. Kamyon devrilmek üzereyken o şekilde durmuş” ifadelerine yer verdi. Kazada şans eseri yaralanan ya da hayatını kaybeden olmazken polis ekiplerinin olayla ilgili inceleme başlattığı kaydedildi.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER