Ankara'nın doğu girişinde cennet gibi bir bahçe! Mamak'ın gözbebeği lavanta bahçeleri

Başkent Ankara'da pek çok belediyenin girişimi ile lavanta bahçeleri kuruldu. İlçelerde lavanta hasatları başlarken vatandaşların da yoğun ilgisi devam ediyor.

Ankara'nın doğu girişinde cennet gibi bir bahçe! Mamak'ın gözbebeği lavanta bahçeleri

Ankara'nın doğu girişinde cennet gibi bir bahçe! Mamak'ın gözbebeği lavanta bahçeleri - Ankara'nın lavanta bahçeleri dikkati çekmeye devam ediyor. Mamak ilçesinde bulunan lavanta bahçeleri son dönemin popüler gezi mekanları arasında yer alırken pek çok başkentli de alanı ziyaret ediyor. Göze hitap eden lavanta bahçelerinin aromatik kokusu ziyaretçileri büyülerken bu alanların gelişmesi için de çabalar devam ediyor.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

Ziyaretçi akınının yaşandığı Mamak Belediyesi Lavanta Bahçesi, evlenecek çiftlerin düğün fotoğrafları için de gözde mekanlar arasına girdi. Başkentin doğu girişi bu mevsim mis gibi lavanta kokarken Mamak’ın Gökçeyurt Mahallesi’nde Mamak Belediyesi tarafından 23 dönümlük arazide kurulan Lavanta Bahçesi’nde mor şölen yaşanıyor.

lavanta-vatandas-3.jpeg

ZİYARETÇİ AKININA UĞRUYOR

Her gün yüzlerce misafiri ağırlayan Lavanta Bahçesi, kokusu ve görüntüsü ile kendine hayran bırakıyor. Ziyaretçiler,Mamak Belediyesi Lavanta Bahçesi’nde birbirinden güzel fotoğraflar çektirerek anılarına yeni kareler ekliyor.

lavanta-vatandas-6.jpeg

Lavanta Bahçesi, özellikle evlenecek çiftlerin gözde mekanları arasına girerken çiftler bu mutlu, özel günlerini mis kokan mor lavantaların arasında ölümsüzleştiriyor. Lavanta Bahçesi içinde Mamak Belediyesi’nin bir de restoranı da bulunuyor. Ziyaretçiler bu sayede güzel manzara eşliğinde yemek yemenin keyfini de yaşayabiliyorlar.

“ANKARALI HEMŞERİLERİMİZİ, ANKARA’NIN İLK VE EN BÜYÜK LAVANTA BAHÇESİ’NE BEKLİYORUZ”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, “Tüm Ankaralı hemşerilerimizi, Ankara’nın ilk ve en büyük Lavanta Bahçesi’ne bekliyoruz.

lavanta-vatandas-8.jpeg

Buraya gelmeden buranın güzelliğini anlayamazsınız. Çok güzel bir tesis kurduk sizler için. Lavanta Bahçemiz harika” ifadelerine yer vererek herkesi lavanta bahçelerini görmeye davet etti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER