Ankaralı Turgut için Mamak Belediyesi vefa gecesi düzenledi!

Ankara’nın yetiştirdiği sanatçılardan olan Ankaralı Turgut bir süredir sağlık sorunları yaşarken Mamak Belediyesi ünlü sanatçıya destek olmak adına vefa ve yardımlaşma gecesi tertip etti.

Ankaralı Turgut için Mamak Belediyesi vefa gecesi düzenledi!

Ankaralı Turgut ismiyle tüm Türkiye’nin kalbinde yer edinmiş olan ünlü sanatçı Turgut Karataş bir süredir ciddi sağlık sorunları ile karşı karşıya kaldı. Tedavisi devam eden ünlü sanatçı için Mamak Belediyesi harekete geçti. Ankaralı Turgut’a destek olmak adına vefa ve yardımlaşma gecesi tertip edildi.

Ünlü sanatçı Ankaralı Turgut kendisi için organize edilen geceye enfeksiyon kapma riski olduğu için katılamadı. Onun yerine video mesaj gönderen Ankaralı Turgut kendisini unutmayan herkese teşekkür etti. Müzik şöleni eşliğinde gerçekleşen gece Ankaralı Turgut’a moral oldu.

Ankaralı Turgut için Mamak Belediyesi vefa gecesi düzenledi!

Mamak Belediyesi’nce Necmettin Erbakan Kongre Merkezi'nde organize edilen programa, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Karataş'ın kızı ve damadı, Ankaralı müzisyenler ile vatandaşlar katıldı, Karataş ise programa video mesaj gönderdi.

TÜM TÜRKİYE’NİN KALBİNDE YER ETTİ

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu, buradaki konuşmasında, programın Karataş'a moral olacağını belirterek, Ankaralı Turgut'un kendine özgü sesi ve esprili şarkılarıyla sadece Ankara'nın değil tüm Türkiye'nin kalbinde yer eden bir isim olduğunu söyledi.

Mamak Belediye Başkanı Şahin de Karataş'ın neşeli şarkıları, Ankara oyun havalarıyla kendini tüm Türkiye'ye sevdirdiği ve birçok sanatçıya ilham kaynağı olduğu değerlendirmesinde bulundu.

VİDEO MESAJ GÖNDERDİ

Karataş ise gönderdiği video mesajda, enfeksiyon riski taşıdığı için programa katılamadığını belirterek, programda sahne alan meslektaşlarına ve katılımcılara ilgileri ve emekleri nedeniyle teşekkür etti.

Ankaralı Turgut için Mamak Belediyesi vefa gecesi düzenledi! - Resim : 2

Konuşmaların ardından bazı Ankaralı müzisyenler sahne alarak şarkılar söyledi, oyun havaları çalındı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Mumcu, Mamak Belediye Başkanı Şahin ve Ankaralı Turgut'un kızı birlikte sahneye çıkarak bir süre Ankara oyun havasına eşlik etti.

Ankaralı Turgut ismiyle bilinen ünlü sanatçı Turgut Karataş bir süredir sağlık sorunları yaşıyor. Tedavisi süren Turgut Karataş için Mamak Belediyesi’nin düzenlediği vefa ve yardımlaşma gecesine ilgi büyük oldu. Ankara’nın yetiştirdiği değerli bir sanatçı olan Turgut Karataş’ı Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin kısa bir süre önce ziyaret etmişti.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER