Ankara'da yaşayanlar için duyuruldu! 50 bin lira teminat bedeliyle 155 metrekare 3+1 konut satılacak

Türkiye'nin ilan portali üzerinden çeşitli ilanlar vatandaşlara sunulmaya devam ediyor. Konut satışı için ilan yayımlanan sitede Başkent Ankara'da yaşayanlar için farklı fiyat seçenekleri ile yeni bir duyuru yapıldı.

Ankara'da  yaşayanlar için duyuruldu! 50 bin lira teminat bedeliyle 155 metrekare 3+1 konut satılacak

Ankara'da yaşayanlar için duyuruldu! 50 bin lira teminat bedeliyle 155 metrekare 3+1 konut satılacak - Basın İlan Kurumu (BİK) ilan portali üzerinden çeşitli ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. İlan.gov.tr adresi üzerinden çeşitli taşınmazlar için satışlar yapılırken Ankara'da konut satılacağı bildirildi. Söz konusu sitede yer alan bilgilere göre Ankara'nın Mamak Belediye Başkanlığı konut satacak.

MAMAK BELEDİYESİ'NDEN KONUT SATIŞI BAŞLADI

Basın İlan Kurumu ilan portali sitesinde yer alan ilanda Mamak Belediye Başkanlığı'nın konut satışı yapacağı kaydedildi. Ankara Mamak Belediye Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, ''Belediyemiz sınırları içerisinde Altıağaç Mahallesi'nde bulunan aşağıdaki listede ada parsel ve daire tipleri yazılı Mülkiyeti Belediyemize ait 33 adet taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre 'Açık Teklif Usulü' ile 26/07/2023 tarihinde Çarşamba günü saat 13:00 de ihale edilerek satış bedeli, ihale karar pulu ve diğer giderleri peşin ödenmek şartıyla ayrı ayrı mülkiyet satışı yapılacaktır.'' denildi. İhalenin detaylarında satışı yapılacak söz konusu konutlara ait bilgiler ise tabloda gösterildi. Taşınmazın konumu, alanı, tahmin edilen bedeli, geçici teminat miktarı, ihale tarihi ve saati şöyle belirtildi;

ekran-goruntusu-2023-07-24-150605.png

ekran-goruntusu-2023-07-24-150541.png

MAMAK BELEDİYESİ TAŞINMAZ İHALESİ KATILMA KOŞULLARI

Mamak Belediyesi tarafından satışa sunulan taşınmazlar için ihaleye katılmak için gerekli koşullar belirlendi. Buna göre;

İhale 26 Temmuz 2023 tarihinde Belediye Merkez binası içerisinde bulunan 7. Kat Encümen salonunda toplanacak Belediye Encümenince yapılacak. Taşınmazın konumu, alanı, tahmin edilen bedeli, Geçici teminat miktarı, İhale tarihi ve saati aşağıda belirtilmiştir. İhale komisyonu (Encümen) gerekçesini karar içeriğinde belirtmek koşulu ile ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

İhaleye çıkarılan Taşınmazın satış şartnamesi en geç 25 Temmuz 2023 tarihinde Salı günü saat 16:30'a kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Arsa Satış ,Tahsis ve İhale Biriminde ücretsiz olarak görülebilir, satın alınabilir ve geçici teminat bedeli yatırılabilir. Bu tarih ve saatten sonra başvurular kabul edilmeyecektir.

ekran-goruntusu-2023-07-24-152336.png

İstekliler şartnameye uygun olarak İhaleye girebilmek için isteklilerde aranan şartları sağlamak zorundadır.

ekran-goruntusu-2023-07-24-152403.png
Ankara'dan daha fazla ilan için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

SONRAKİ HABER