Ankara'da silahlı saldırı yaşandı! 1 yaralı

Ankara'nın Mamak ilçesinde silahlı saldırı meydana geldi. Olayda bir kişi yaralandı.

Ankara'da silahlı saldırı yaşandı! 1 yaralı

Ankara'nın Mamak ilçesinde iddialara göre kendisinden para isteyen kişinin silahlı saldırısına uğrayan İ.İ. ayağından yaralandı.

Olay Ankara'nın Mamak ilçesinde yaşandı. Alınan bilgilere göre, İ.İ Mamak ilçesinin Tuzluçayır Mahallesi 299. Sokak'ta yürüdüğü sırada kimliği belirsiz bir kişi tarafından önü kesildi ve para istedi. İ.İ para vermeyince, para isteyen kişinin silahlı saldırısına uğradı ve ayağından yaralandı. Kaçan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

screenshot-2.jpg

Çevredeki vatandaşlar silah seslerinin ardından polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri hemen inceleme başlattı. Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan İ.İ tedavi altına alındı.

YAKINI TARAFINDAN VURULDU

Ankara Eğitim Araştırma Hastanesine sevk edilen İ.İ polise verdiği ilk ifadede, kendisinden para isteyen yakını Ç.C.B ve ismini bilmediği ikinci kişi ile tartıştıklarını, daha sonra bu iki kişinin silahlı saldırısına uğradığını belirtti. Polis kaçan iki saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

SONRAKİ HABER