Ankara'da freni tutmayan bir iş makinesi, park halindeki araçlara çarptı! 2 yaralı

Ankara'nın Mamak ilçesinde akşam saatlerinde yaşanan korkutucu bir olayda, frenleri tutmayan bir iş makinesi kontrolsüz bir şekilde park halindeki araçlara çarptı. Kazada otomobil ve direk arasında sıkışan iki kişi yaralandı.

Ankara'da freni tutmayan bir iş makinesi, park halindeki araçlara çarptı! 2 yaralı

Olay, Ankara'nın Mamak ilçesinde Harman Mahallesi'nde meydana geldi. İddialara göre, bir belediye için çalışan özel bir şirkete ait asfalt düzlemek için kullanılan bir iş makinesinin frenleri, kullanıldığı sırada tutmadı. Kontrolsüz bir şekilde yokuş aşağı hareket eden iş makinesi, park halindeki dört araca çarptı. Bu sırada kaldırımda yürüyen iki vatandaş ise çarpmanın etkisiyle otomobil ve aydınlatma direği arasında sıkıştı.

Kazada yaralanan vatandaşlar hızla hastaneye kaldırıldı, ancak kazada hasar gören otomobillerin sahipleri büyük zararla karşı karşıya kaldı.

ankara-tasarim-2023-09-25t084632-739.jpg

"BURADA 4 TANE ARAÇ HASAR GÖRDÜ"

Kazada hasar gören araçlardan birinin sahibi olan T. D., yaşadıkları korku dolu anları şu sözlerle anlattı: "Silindirin frenler tutmayınca üzerindeki şoför de kendisini yere atmış. Burada 4 tane araç hasar gördü. Benim hatasız arabam pert oldu. Silindirin çarpmasıyla komşumun ayağı benim arabanın yanında sıkıştığı için kırılmış, şu anda hastanede yatıyor. Direkle aracın arasında kalmış 2 yaralı var"

Kaza ile ilgili olarak detaylı bir inceleme başlatıldı. İş makinesinin frenlerinin tutmaması sonucu meydana gelen bu olay, trafik güvenliği ve araç bakımının önemini bir kez daha hatırlatmış oldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER