Ankara'da doğal gaz patlaması 1 kişi hayatını kaybetti! Ankara Valiliği ve Mamak Belediye Başkanı Köse'den açıklama

Bu sabah saatlerinde Ankara'da bir patlama yaşandı. Mamak ilçesindeki 6 katlı bir binanın giriş katında yaşanan doğal gaz patlamasında edinilen bilgilere göre 1 kişi hayatını kaybetti. Olaya ilişkin yetkililerden açıklama geldi.

Ankara'da doğal gaz patlaması 1 kişi hayatını kaybetti! Ankara Valiliği ve Mamak Belediye Başkanı Köse'den açıklama

Ankara'nın Mamak ilçesinde sabah saatlerinde bir patlama yaşandı. Gelen son dakika haberine göre Mamak'ın Küçük Kayaş Mahallesi'nde 6 katlı bir binanın giriş katında yaşanan doğal gaz patlaması büyük bir panik yarattı.

Aktarılan son bilgiye göre ise sabah saat 07.10 sıralarında meydana gelen patlamanın doğal gaz patlaması olduğu öğrenildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Patlamada F. K. adlı kadının hayatını kaybettiği belirtildi.

ekran-goruntusu-2023-09-29-084432.png

ANKARA VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliği, patlamaya ilişkin son dakika açıklaması yaptı. Ankara Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, ''Mamak Küçük Kayaş Mahallesi'ndeki 6 katlı bir binanın giriş katında meydana gelen ve ilk bilgilere göre doğalgaz kaynaklı olduğu değerlendirilen patlama sonucu 1 vatandaşımız vefat etmiştir.'' ifadelerine yer verildi.

ekran-goruntusu-2023-09-29-083415.png

BAŞKAN KÖSE ''BİNADA YAŞAYANLAR TAHLİYE EDİLDİ''

CNN Türk TV'nin canlı yayınına bağlanan Mamak Belediye Başkanı Murat Köse bölgedeki durum hakkında son bilgileri kamuoyu ile paylaştı. Mamak Belediye Başkanı Köse, korkutan patlama hakkında, ''Giriş katında bir vatandaşımız Doğal Gaz patlamasında hayatını kaybetti. Önlemler alındı, doğal gaz kesildi. Yangına müdahale edildi, bir sorun yok şu anda. Binada yaşayanlar tahliye edildi. O bölge çok eski bir yerleşim yerimiz. Şu anda başka bir patlamanın önüne geçecek tedbirler alınmış durumda.'' dedi.

ekran-goruntusu-2023-09-29-083920.png

Twitter (X) hesabında da bir açıklamaya yer veren Başkan Köse, yaralının olmadığını kaydetti.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER