Ankara'da Aşık Veysel rüzgarı! Mamak'ta unutulmaz bir akşam yaşanacak

Mamak Belediyesi katkılarıyla, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi İcra Fakültesi Ses Eğitimi Öğrencileri Topluluğu'na 'Gönül Gözünden Aşık Veysel Türkileri' etkinliği düzenlenecek.

Ankara'da Aşık Veysel rüzgarı! Mamak'ta unutulmaz bir akşam yaşanacak

Mamak Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı ve kültür sanat etkinliklerine verdiği önemle öne çıkmaya devam ediyor. Mamaklıların beğenisine sunduğu hizmetleri ile vatandaşlarından da tam not alıyor.

Mamak Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen yeni etkinlik ise Aşık Veysel rüzgarı estiriyor.

GÖNÜL GÖZÜNDE AŞIK VEYSEL

Ankara'da Aşık Veysel rüzgarı! Mamak'ta unutulmaz bir akşam yaşanacak

‘Gönül Gözünde Aşık Veysel Türküleri’ etkinliği, Mamak Belediyesi katkılarıyla, Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi İcra Fakültesi Ses Eğitimi Öğrencileri Topluluğu tarafından düzenlenecek.

Unutulmaz Aşık Veysel türkülerinin Mamaklılara ve tüm katılımcılara sunulacağı etkinlikte, vatandaşlar Aşık Veysel türküleriyle kulaklarının pasını silecek.

TÜRKÜLERLE UNUTULMAZ BİR GECE

Aşık Veysel türkülerinin söyleneceği gece, 26 Aralık'ta gerçekleşecek. Mamak'^ta bulunan Musiki Muallim Mektebi'nde yapılacak etkinlik saat 19.00'da başlayacak.

TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİ

‘Gönül Gözünde Aşık Veysel Türküleri’ gecesi tamamen ücretsizken tüm vatandaşlar ise bu unutulmaz etkinliğe davetli. Aşık Veysel'ın unutulmaz türkülerini dinlemek isteyenler ise şimdiden heyecanla etkinlik gününü bekliyor.

Mamak Belediyesi de, kültür sanata dair yaptığı pek çok proje ve etkinlikle tam not alıyor. Aşık Veysel türkülerinin seslendirileceği unutulmaz geceye katılmak isteyen vatandaşlar, belediyeye tebriklerini sunuyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER