Ankara Mamak Belediyesi'nin mahalle şenlikleri sürüyor

Ankara'daki ilçe belediyeleri çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mamak Belediyesi de mahallelerde yaz şenliklerine hız kesmeden devam ediyor. Mamaklıların yoğun katılım sağladığı şenliklerden renkli görüntüler ortaya çıkıyor.

Ankara Mamak Belediyesi'nin mahalle şenlikleri sürüyor

Ankara Mamak Belediyesi'nin mahalle şenlikleri sürüyor - Ankara'daki ilçe belediyeleri yaz mevsiminde vatandaşların sosyal etkinliklerle buluşmasına olanak sağlıyor. Birbirinden farklı etkinlikleri Ankaralılara duyuran belediyeler arasında yer alan Mamak Belediyesi de ilçede başlattığı mahalle şenliklilerine devam ediyor.

Mamak Belediyesi müzik eğlence ve ödüllü yarışmalarla “Mahalle Şenlikleri” kapsamında Cengizhan ve Akdere Mahallesi’ni ziyaret etti. Mamak Belediyesi Orkestrası, güncel şarkılarla vatandaşları eğlendirdi, animasyon ekibi ise çocukların neşesine neşe kattı.

Ankaralılar buradaTIKLA TAKİP ET

ŞENLİĞE BAŞKAN KÖSE DE KATILDI

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ve Mamak Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Düğmeci mahalle şenliklerinde vatandaşlarla buluştu, onların eğlencesine ortak oldu. Sürpriz yarışmaların yapıldığı, sürpriz ödüllerin dağıtıldığı şenliklerde özellikle çocukların mutluluğu yüzleri gülümsetti.

“GÜZEL BİR YAZ AKŞAMI GEÇİRMELERİNİ SAĞLIYORUZ”

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, mahalle şenlikleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada ''Akdere Mahallemizde çocuklarımızla buluştuk.

cengizhan-foto-8.jpeg

Her akşam bir mahallede yüzlerce Güzel Hemşerimle buluşuyorum. Ne mutlu bize, herkesin yüzü gülüyor. Mamak Belediye Orkestramızı mahallemize taşıyoruz, palyaçolar ve yarışmalarla özellikle çocuklarımızın güzel bir yaz akşamı geçirmelerini sağlıyoruz. Mahallelerimiz Şenleniyor. Mamak Daha Güzel Oluyor” ifadelerine yer verdi.

Öte yandan Mamak'ta pek çok etkinlik de devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER