Ankara Mamak Belediyesi konser programını duyurdu! Mamaklılar parklara akın edecek

Ankara'da pek çok ilçe belediyesi kentte yaz akşamlarına özel konser programı hazırladı. Ankara'nın Mamak Belediyesi de parklarda müzik ziyafeti vereceğini duyurdu.

Ankara Mamak Belediyesi konser programını duyurdu! Mamaklılar parklara akın edecek

Ankara Mamak Belediyesi konser programını duyurdu! Mamaklılar parklara akın edecek - Ankara'da ilçe belediyeleri ilçe sakinlerinin memnuniyeti için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçedeki etkinliklerini sürdüren Mamak Belediyesi, 2023 yılında yaz konserlerini ilçe halkı ile buluşturacağını bildirdi. Mamak Belediyesi'nin sosyal medya hesapları üzerinden yeni bir açıklamaya yer verildi. Mamak Belediyesi 'Parklarda Müzik Var' programına başlayacağını i duyurarak program takvimini paylaştı.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLAYIN INSTAGRAM SAYFAMIZI TAKİP EDİN

MAMAK BELEDİYESİ'NDEN KONSER PROGRAMI

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerine devam eden Mamak Belediyesi, pek çok etkinliğe imza atıyor. Kentteki sosyal etkinliklere de hız kesmeden devam eden Mamak Belediyesi, 'Parklarda Müzik Var' konseptine başlıyor. Mamak Belediyesi resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklama kapsamında Ankara Yaz Akşamları konser programının 25 Temmuz Salı 2023 tarihinde saat 19.30 ile 21.30 arasında vatandaşla bir araya geleceği duyuruldu.

Söz konusu konser programı ise Rauf Denktaş Parkı'nda Mamak Belediyesi Orkestrası tarafından gerçekleşecekken tüm Mamaklılar da davet edildi.

SONRAKİ HABER