Ankara Mamak Belediyesi bu akşam Altınevler Mahallesi'ni şenlendirmeye geliyor!

Mamak'ta yaşayan tüm halkın davetli olduğu belirtilirken özellikle de duyuru çocukların dikkatini çekti.

Ankara Mamak Belediyesi bu akşam Altınevler Mahallesi'ni şenlendirmeye geliyor!

Ankara Mamak Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım oldukça dikkat çekti. Tüm halkın davetli olduğu bir etkinliğe daha imza atmaya hazırlanan Mamak Belediyesi paylaşımında ''Mahallem Şenleniyor diyoruz'' ifadeleri kullanıldı.

Mamak Belediyesi tarafından sosyal belediyecilik anlayışı adı altında birçok aktivite düzenlenmeye devam ederken Mamak Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımın detayları merak konusu oldu. Duyuru niteliğinde yapılan paylaşımda Mamak Belediyesi ''Bu Akşam Altınevler Mahallesi'ndeyiz... "Mahallem Şenleniyor" diyoruz...'' ifadelerine yer verdi.

''MAHALLEM ŞENLENİYOR''

25 Temmuz Salı, bu akşam saat 19:30'da gerçekleştirilecek olan etkinlikle ilgili detaylı bilgi verildi. Mamak'ta yaşayan tüm halkın davetli olduğu belirtilirken özellikle de duyuru çocukların dikkatini çekti. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte vatandaşlar özellikle de akşam saatlerinde sosyalleşmeye daha fazla vakit ayırmaya başlarlarken Mamak Belediyesi etkinlik duyurusu dikkat çekti.

f13bs4yx0aaheet.jpg

Mamak Belediyesi Twitter hesabı üzerinden ''Bu Akşam Altınevler Mahallesi'ndeyiz... "Mahallem Şenleniyor" diyoruz...'' ifadeleri ile yapılan duyuru yer alırken 25 Temmuz Salı saat 19:30'da Altınevler Mahallesi Altınevler Gençlik Merkezi Önünde etkinlik düzenleneceği belirtildi.

SONRAKİ HABER