Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerini kura ile belirleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, yükselen konut fiyatları nedeniyle ev almakta zorlanan vatandaşlar için projeler geliştirmeye devam ediyor. Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hak sahiplerinin kura yönetimi ile belirleneceği açıklandı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Mamak Kentsel Dönüşüm Projesi'nde hak sahiplerini kura ile belirleyecek

Türkiye'de konut fiyatlarındaki artışlar devam ediyor. Konut fiyatları ve kredi faizlerinin artması nedeniyle vatandaşın talebi düştü. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) iştiraki PORTAŞ aracılığı ile konut projelerini hayata geçirmeye devam ediyor.

Hayata geçirdiği konut projelerinin yanı sıra kentsel dönüşüm sürecine de destek veren ABB, hak sahiplerini gelişmeler hakkında bilgilendirmeye devam ediyor. Resmi internet sitesi üzerinden bir duyuru yayımlayan ABB, önemli bir açıklamada bulundu.

ABB MAMAK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ HAK SAHİPLERİ İÇİN DUYURU YAPTI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, "Yeni Mamak Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi" kapsamında 52117 ada 1 no'lu ve 52681 ada 1 no'lu parsellerde; 9 adet zemin 100 metrekare, 84 adet 80 metrekare ve 168 adet 120 metrekarelik olmak üzere "toplam 261 adet konutun" hak sahiplerini noter huzurunda gerçekleştirecek çekilişle belirleyeceğini duyurdu.

mamak.jpeg

Kura çekiminin 16 Kasım 2023 tarihinde saat 10.00'da ABB Konferans Salonu'nda gerçekleşeceği kaydedildi. Bununla beraber şeffaf belediyecilik anlayışı ile kura çekiminin ABB TV üzerinden canlı olarak yayımlanacağı duyuruldu.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER