25 Ağustos 2023 Ankara Mamak Kusunlar TOKİ 1+1 2+1 kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama

Ankaralılara daha önce TOKİ'den konut piyangosu açıklanmıştı. TOKİ Ankara Mamak Kusunlar 2. etap kura çekilişi sonuçları isim listesi için beklenen açıklama geldi. Kura çekimleri 25 Ağustos Cuma günü itibariyle başladı.

25 Ağustos 2023 Ankara Mamak Kusunlar TOKİ 1+1 2+1 kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama

25 Ağustos 2023 Ankara Mamak Kusunlar TOKİ 1+1 2+1 kura çekilişi sonuçları isim listesi sorgulama - Türkiye'de artan kira ve konut fiyatları vatandaşların alternatif satışlara yönelmesine neden olmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı bünyesinde hizmet veren Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından açıklanan satış ilanları da bu kapsamda yakından takip ediliyor. TOKİ tarafından paylaşılan son bilgilerle Başkent Ankara'da 180 ay vade ile konut satışı yapılacağı kaydedilmişti.

Ankaralılar burada buluşuyorTIKLA HABER ANKARA INSTAGRAM TAKİP ET

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, TOKİ aracılığı ile Ankara'nın Mamak ilçesinde açık artırma yöntemiyle satacağını açıkladı. 1+1 9 adet, 2+1 10 adet konut olmak üzere toplamda 19 konut satacak olan TOKİ,Ankara Mamak Kusunlar 2. Etap 1472 Konut projesini 'Alt Gelir Grubu Toplu Konut Uygulaması' kapsamında satışa sundu. Konut satın almak isteyen vatandaşlar için TOKİ, Ankara Mamak Kusunlar kura çekilişi sonuçları için beklenen tarih geldi. TOKİ'nin 14 Ağustos 2023 tarihinde başvuru almaya başladığı Kusunlar Mamak TOKİ evleri 2. etap projesi için kura çekilişi 25 Ağustos Cuma 2023 tarihi ile yapılıyor.

TOKİ ANKARA MAMAK KUSUNLAR 2.ETAP PROJESİNDE HAK SAHİPLERİ KURA İLE BELİRLENİYOR

TOKİ'nin yayımladığı resmi duyuru ile başvurusu 14 - 18 Ağustos 2023 tarihleri arasında alınmaya başlanan Mamak Kusunlar TOKİ 2. Etap projesi için kura çekilişi tarihi ise 25 Ağustos 2023 Cuma olarak ilan edilmişti. Düşük taksitlerle ev sahibi olunmasına olanak sağlayan ucuz TOKİ projeleri ilgi görmeye devam ederken TOKİMamak Kusunlar 1+1 konut projesine 422 kişi başvuru yaparken 2+1 konut projesine ise tam 5.395 kişinin başvuru yaptığı bildirildi.

toki.jpg

TOKİ ANKARA MAMAK KUSUNLAR 2. ETAP KURA ÇEKİLİŞİ SONUÇLARI İSİM LİSTESİ

Kura sonuçları canlı yayın ile TOKİ YouTube, Twitter, Instagram ve Facebook adreslerinden yayımlanacak. Ayrıca isteyen kişiler akşam saatlerinde kura sonuçlarının noter tarafından onaylanmasının ardından Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kuralı Satış Projeleri İçin Kura Sonucu Sorgulama yazarak e-Devlet üzerinden de kura çekilişi sonuçlarını öğrenebilecekler.

TOKİ Mamak kura sonuçları sorgulamak içinTIKLAYIN

ekran-goruntusu-2023-08-25-105415.png

Haberankara.com

SONRAKİ HABER