Magazin

Kenan Doğulu'dan komşularına doğum günü özrü Kenan Doğulu'dan komşularına doğum günü özrü Türk Pop Müziğinin sevilen isimlerinden Kenan Doğulu geçtiğimiz gün 50 yaşına bastı. Ünlü şarkıcı doğum günü kutlamasının ardından yaptığı hareketle takdir topladı.
Cannes'a katılması tepki çeken CZN Burak olumsuz yorumlara cevap verdi Cannes'a katılması tepki çeken CZN Burak olumsuz yorumlara cevap verdi Genç yaşında işlettiği lokantada yaptığı dev boyuttaki yemekler ve kendine has mimikleri ile meşhur olan Burak Özdemir dünyaca ünlü bir isim oldu. Özdemir Cannes'a katılmasına yönelik gelen olumsuz sözlere tepki gösterdi.
Şarkıcı Hatice başıboş sokak hayvanları yasa tasarısına köpek taklidi yaparak karşı çıktı Şarkıcı Hatice başıboş sokak hayvanları yasa tasarısına köpek taklidi yaparak karşı çıktı Son günlerde meclise geleceği konuşulan başıboş sokak köpeklerini merkezine alan yasa tasarısı ile ilgili farklı görüşler gelmeye devam ediyor. Ünlüler dünyasından gelen bir tepki ise geliş şekli ile gündem oldu.
Müjde Uzman'a ne oldu? Müjde Uzman hastalığı nedir, tükenmişlik sendromu belirtileri nelerdir Müjde Uzman'a ne oldu? Müjde Uzman hastalığı nedir, tükenmişlik sendromu belirtileri nelerdir Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman'dan sevenlerini üzen bir haber geldi. Kollarına serum bağlı bir fotoğraf paylaşan Uzman "Tükendim" dedi.
Açlık diyeti nedir, nasıl yapılır? Farah Zeynep Abdullah açlık diyeti Açlık diyeti nedir, nasıl yapılır? Farah Zeynep Abdullah açlık diyeti Ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabı üzerinden sağlığına dair açıklamalarda bulundu. Hayranlarını üzen haber sonrası Abdullah'ın açlık diyeti gibi bir durum yaşadığı şeklinde yorumlar yapıldı.
Evet Hayır’ın sunucusu Erkan Yolaç hayatını kaybetti Evet Hayır’ın sunucusu Erkan Yolaç hayatını kaybetti Ünlü sunucu Erkan Yolaç'ın hayatını kaybettiği öğrenildi. Televizyon dünyasını büyük bir yasa boğan haber sonrası Yolaç'ın vefat nedeni de merak edilenler arasında yer aldı.
Bayhan'ın Tiryakinim şarkısı Spotify'den neden kaldırıldı? Bayhan'ın Tiryakinim şarkısı Spotify'den neden kaldırıldı? Müzik dünyasında son günlerde Bayhan rüzgarı esiyor. Tiryakinim şarkısı ile gündemde olan Bayhan'ın şarkısının Spotify'den kaldırıldığı öğrenildi. Yaşanan olayın ardından Bayhan da konuyla ilgili açıklama yaparak merakları giderdi.
Bir döneme damga vuran Çitos Efe'nin son hali gündem oldu Bir döneme damga vuran Çitos Efe'nin son hali gündem oldu Yer aldığı bir televizyon programında kendine has şivesi ve yemeğe çok düşkünlüğü ile akıllarda yer edinen Efe büyüdü. Efenin son görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.
Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı Bülent Ersoy vasiyetini açıkladı Türk sanat müziğinin Divası olarak adlandırılan Bülent Ersoy, Anneler Günü'nde annesi için yazdığı mektubu sosyal medya hesabından paylaştı. Ersoy, mektupta vasiyetini de açıkladı. Magazin dünyası için Bülent Ersoy'un vasiyetini merak ederek araştırmalarına başladı.
Yüzüklerin Efendisi'nin yeni filmi geliyor! Konusu belli oldu Yüzüklerin Efendisi'nin yeni filmi geliyor! Konusu belli oldu Yayınlandığı döneme damga vuran ve filmleri efsaneler arasında gösterilen Yüzüklerin Efendisi evreninden yıllar sonra hayranları heyecanlandıran bir haber geldi. Hobbit üçlemesinden sonra yeni bir filmi gelmeyen seriyi genişletme çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.
Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision heyecanı yaşatıyor Sertab Erener 21 yıl sonra yeniden Eurovision heyecanı yaşatıyor Uzun yıllardır Eurovision'a katılmayan Türkiye, Eurovision özlemi çekerken ülkemize birincilik getiren Sertab Erener, 21 yıl sonra yeniden sahnede olacak. Ülkemizi sahnede bir kez daha temsil eden olan ünlü sanatçı Sertab Erener, “Everyway That I Can” şarkısıyla ülkemize Eurovision heyecanı yaşatacak.
Şarkıcı Kalben neden gözaltına alındı, evinde ne bulundu? Şarkıcı Kalben neden gözaltına alındı, evinde ne bulundu? Bağımsız ve alternatif rock müzisyeni Kalben'in gözaltına alındığı bilgisine ulaşıldı. Ünlü sanatçının gözaltına alınması ile ilgili olarak sevenleri detayları sorgulamaya başlarken Haberankara.com olarak güncel bilgileri derledik.