Magazin

Survivor Nefise kimdir, nereli, kaç yaşında? Şampiyon oldu mu? Survivor Nefise kimdir, nereli, kaç yaşında? Şampiyon oldu mu? Survivor 2024 All Star kadrosunda yer alan ve finalist olmayı başaran Nefise Karatay'ın kim olduğu araştırılıyor.
Survivor 2024 şampiyonu kim oldu! Beklenen final gerçekleşti Survivor 2024 şampiyonu kim oldu! Beklenen final gerçekleşti Aylar süren macera İstanbul'da yapılan final ile son buldu. SMS ile oylamanın olmadığı sezonda yarışmanın kazananı da yarışma yapılarak belirlendi.
Ajda Pekkan dev bir konserle sevenlerinin karşısına çıktı! Ajda Pekkan dev bir konserle sevenlerinin karşısına çıktı! Süperstar Ajda Pekkan, dev bir konserle hayranlarıyla bir araya geldi. Beşiktaş Tüpraş Stadyumu'nda sevenleriyle buluşan Pekkan, Eurovision'da bile bu kadar heyecanlanmadığını söyledi.
Doğu Demirkol’un filmi yeniden vizyona giriyor! Vizyondan önce platformlara da geldi Doğu Demirkol’un filmi yeniden vizyona giriyor! Vizyondan önce platformlara da geldi Doğu Demirkol’un başrolde olduğu Yaşam Koçu adlı film bu Cuma yeniden vizyona girecek. Film, ilginç şekilde vizyona girmeden önce bir dijital platforma da geldi.
Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı bir arada! Kızları Melisa mezun oldu Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı bir arada! Kızları Melisa mezun oldu Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı, kızları Melisa'nın mezuniyetinde bir araya geldi. Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı'nın aylar sonra bir araya gelmesi ise çok konuşuldu.
Survivor 2024 finali ne zaman, finalistler belli oldu mu Survivor 2024 finali ne zaman, finalistler belli oldu mu Her sene milyonlarca insan tarafından her gelişmesine kadar takip edilen hayatta kalma yarışması Survivor'de beklenen dönem geldi. Büyük macera yaklaşık 6,5 aylık sürenin ardından sona erecek.
Zehra Güneş ile spikerin arasındaki boy farkı çok konuşuldu! Zehra Güneş ile spikerin arasındaki boy farkı çok konuşuldu! Yıldız voleybolcu Zehra Güneş ile spiker arasındaki boy farkı sosyal medyada gündem oldu. Gerçeğin farklı olduğu ortaya çıktı.
Kurban Bayramı'nda hangi ünlüler nerede sahneye çıkacak? Kurban Bayramı'nda hangi ünlüler nerede sahneye çıkacak? Kurban Bayramı'na sayılı günler kala bayram telaşı başladı. Ünlü isimlerin ise bayram tarifeleri belli oldu.
Tolga Çevik en beğendiği komedyenin ismini söyledi! Bayılıyorum ona! Tolga Çevik en beğendiği komedyenin ismini söyledi! Bayılıyorum ona! Başarılı komedyen Tolga Çevik, İbrahim Selim'in programına katıldı. Çevik, en beğendiği komedyenin kim olduğunu söyledi.
Murat Övüç oğlunun nişanında gelinine 2 kilo altın taktı! Murat Övüç oğlunun nişanında gelinine 2 kilo altın taktı! Fenomen Murat Övüç'ün oğlu Burakcan Övüç, bir süredir beraber olduğu sevgilisiyle nişanlandı. Murat Övüç'ün nişanda gelinine 2 kilo altın takması ise sosyal medyada gündem oldu.
Merve Dizdar ikinci kez nikah masasına oturuyor Merve Dizdar ikinci kez nikah masasına oturuyor Oynadığı karakterler ile son dönemin yıldızı parlayan isimlerinden olan Dizdar özel hayatı ile de konuşuluyor. Ünlü oyuncunun bir süredir birlikte olduğu sevgili ile yarın evleneceği öğrenildi.
Haluk Bilginer'e 70'inci yaş sürprizi! Ailesi ve arkadaşları parti düzenledi! Haluk Bilginer'e 70'inci yaş sürprizi! Ailesi ve arkadaşları parti düzenledi! Başarılı oyuncu Haluk Bilginer, 70'inci yaşına ailesi ve arkadaşlarının düzenlediği sürpriz partiyle girdi. Usta oyuncu, doğum günü sürprizi karşısında büyük mutluluk yaşadığını söyledi.