Magazin

Ali İhsan Varol’un yeni yarışma programının adı ne? Hangi kanalda yayınlanacak? Ali İhsan Varol’un yeni yarışma programının adı ne? Hangi kanalda yayınlanacak? Sevilen yarışma programcısı Ali İhsan Varol yeni yarışma programıyla ekranlara dönmeye hazırlanırken programın adı ve hangi kanalda yayınlanacağı merak edildi.
Serenay Sarıkakaya aşka geldi! Sevgilisi Mert Demir'i konserinde yalnız bırakmadı Serenay Sarıkakaya aşka geldi! Sevgilisi Mert Demir'i konserinde yalnız bırakmadı Son dönemde peş peşe milyonlarca dinlenen şarkılar ile adından söz ettiren Mert Demir'in adının Serenay Sarıkaya ile anıldığı ilk zaman "Ateşe Düştüm" şarkısının çıktığı dönem olmuştu.
Dilan ve Engin Polat tahliye mi oldu? Mahkeme beklenen kararı açıkladı Dilan ve Engin Polat tahliye mi oldu? Mahkeme beklenen kararı açıkladı 2023 yılının Kasım ayında tutuklanan ve o zamandan bu güne kadar haklarında çeşitli iddialar ortaya atılan Dilan Polat ve Engin Polat ile ilgili önemli bir gün yaşandı. Polat çifti için karar nihayet verildi.
Nilüfer aşk hayatı ile ilgili konuştu! 80 yaşında evlenebilirim! Nilüfer aşk hayatı ile ilgili konuştu! 80 yaşında evlenebilirim! Sevilen şarkıcı Nilüfer, katıldığı bir Youtube programında aşk hayatı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Teoman vasiyetini duyurdu! Bağış detayı dikkat çekti Teoman vasiyetini duyurdu! Bağış detayı dikkat çekti Türk Rock müziğinin öncü isimlerinden olan Teoman sanat hayatı kadar özel hayatı ile de dikkat çekiyor. 56 yaşındaki Teoman son olarak bir açıklama daha yaparak vefatı durumunda mal varlığına ne olmasını istediğini söyledi.
Jeff Bezos Koru adlı yatıyla Bodrum’da tatile geldi Jeff Bezos Koru adlı yatıyla Bodrum’da tatile geldi Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, 500 milyon dolarlık Koru adlı lüks yatıyla Bodrum’a tatile geldi.
Şarkıcı Derya Uluğ'un domuz gribine yakalandığı açıklandı Şarkıcı Derya Uluğ'un domuz gribine yakalandığı açıklandı Yakın dönemde Türk Pop müziğinin pek çok sevilen eserini seslendiren Uluğ geçtiğimiz günlerde rahatsızlandığı için konserini iptal etmek zorunda kalmıştı. Kıbrıs'ta çıktığı sahneyi güçlükle tamamlayan Uluğ'un hastalığının nedeni belli oldu.
Hande Yener'den ODTÜ konseri sonrası dava hamlesi Hande Yener'den ODTÜ konseri sonrası dava hamlesi Ünlü Pop yıldızı Hande Yener geçtiğimiz günlerde ODTÜ'ye gelmiş ve öğrencilere söylediği şarkılar ile destek vermişti. Gündem olan olay sonrasında Yener'den yeni bir hamle daha geldi.
Giray Altınok kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? Giray Altınok kimdir, kaç yaşında, nereli, eşi kim? Son günlerde en çok konuşulan isimler arasında yer alan Giray Altınok'un hayatı merak ediliyor.
Mika Raun darp edildiği anları ağlayarak anlattı Mika Raun darp edildiği anları ağlayarak anlattı Sosyal medya fenomeni Mika Raun erkek iken cinsiyet değiştirme operasyonlar ile kadın olarak hayatına devam etme kararı almıştı. Kendine has söylemleri ve çektiği videolar ile ünlenen Mika Raun'un darp edildiği haberi magazin gündemine bomba gibi düştü.
Mehmet Ali Erbil Turnike'de Vatan Şaşmaz'ı andı Mehmet Ali Erbil Turnike'de Vatan Şaşmaz'ı andı Türk televizyonlarının renkli isimlerinden Mehmet Ali Erbil uzun süren ayrılığın ardından yeniden ekranlara döndü. Turnike adlı yarışma programı ile yeniden merhaba diyen Erbil 2017 yılında vefat eden Vatan Şaşmaz'ı unutmadı.
Yüzüklerin Efendisi Gandalf’tan hayranları üzen haber! Aniden sahneden düştü! Yüzüklerin Efendisi Gandalf’tan hayranları üzen haber! Aniden sahneden düştü! Yüzüklerin Efendisi filmlerindeki Gandalf karakteriyle tanınan İngiliz oyuncu Ian McKellen hayranların yüreğini ağzına getirdi. Ünlü oyuncu rol aldığı tiyatro oyunu sırasında sahneden düştü!