Magazin

Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde programından ayrıldı! Ayrılış sebebi ise herkesi şaşırttı! Bülent Ersoy Dünya Güzellerim Tatilde programından ayrıldı! Ayrılış sebebi ise herkesi şaşırttı! Bülent Ersoy ani bir kararla, Dünya Güzellerim Tatilde programından ayrıldı. Ayrılış sebebi ise magazin gündemine bomba gibi düştü!
Fenomen Kadir Ezildi sevgilisi Gamze Türkmen'le sözlendi! Fenomen Kadir Ezildi sevgilisi Gamze Türkmen'le sözlendi! Sunduğu temizlik programları ve sosyal medya paylaşımları ile ünlenen ve büyük bir takipçi kitlesi oluşturan Kadir Ezildi, sevgilisi Gamze Türkmen ile sözlendi. İkilinin sözünden görüntüler paylaşırken sosyal medyanın gündemine oturan bir açıklama geldi.
Arda Güler'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında, adı ne? Arda Güler'in sevgilisi kimdir, kaç yaşında, adı ne? Milli futbolcu ve Real Madrid’in yıldızı Arda Güler'in sevgilisini kim olduğu, adı ve kaç yaşında olduğu merak ediliyor.
Burcu Biricik bebeğini kucağına aldı! İsmi belli oldu Burcu Biricik bebeğini kucağına aldı! İsmi belli oldu Ünlü oyuncu Burcu Biricik doğum yaptı. Emre Yetkin ile Burcu Biricik çiftinden sevindirici haber geldi. Çift, anne-baba oldu.
Sinem Kobal hangi filmde oynayacak, partneri kim olacak? Sinem Kobal hangi filmde oynayacak, partneri kim olacak? Ünlü oyuncu Sinem Kobal, bir komedi filmiyle yıllar sonra ekranlara dönüyor. Kobal'ın hangi filmde oynayacağı ve partnerinin kim olacağı ise merak konusu oldu.
Sinem Kobal yıllar sonra setlere dönüyor! Detaylar belli oldu Sinem Kobal yıllar sonra setlere dönüyor! Detaylar belli oldu 8 yıldır Kenan İmirzalıoğlu ile mutlu bir evlilik yaşayan Kobal uzun bir süredir kameralar karşısına geçmiyordu. 36 yaşındaki ünlü ismin yeniden hayranları ile buluşmaya hazırlandığı öğrenildi.
İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet arasındaki buzlar eridi İbrahim Tatlıses ve oğlu Ahmet arasındaki buzlar eridi Türkiye'nin en önemli ses sanatçılarından olan Tatlıses geçtiğimiz gün Harbiye'de verdiği konserde ameliyata gireceğini duyurmuştu. Sevenlerinden dua isteyip helallik bekleyen Tatlıses'e en büyük moral oğlu ile barışması oldu.
Kadir İnanır sevenlerini üzdü! Bir kez daha yoğun bakıma alındı Kadir İnanır sevenlerini üzdü! Bir kez daha yoğun bakıma alındı Türk sinemasının yaşayan efsanelerinden olan İnanır bir süredir sağlık sıkıntıları yaşıyor. 75 yaşındaki sanatçının bir kez daha yoğun bakıma alındığı öğrenildi.
Takipten çıktı! Wanda Nara ile Icardi boşanıyor mu? Takipten çıktı! Wanda Nara ile Icardi boşanıyor mu? Galatasaray'ın golcüsü Mauro Icardi ile Wanda Nara'nın boşanacağı iddia edildi. Wanda Nara, sosyal medya hesabından Icardi'yi takip etmeyi bıraktı.
Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan anlar! Bir ilk yaşandı! Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan anlar! Bir ilk yaşandı! Ekranların sevilen yarışması Kim Milyoner Olmak İster'de bir ilk yaşandı. Yarışmacı, 200 bin TL'lik soruya 4 jokeriyle geldi.
Özkan Uğur kaç yaşında neden vefat etti? Hastalığı neydi? Özkan Uğur kaç yaşında neden vefat etti? Hastalığı neydi? Türkiye'nin bir dönemine adını altın harfler ile yazdıran müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur vefat yıl dönümünde anılıyor. Özkan'ın vefatının birinci yılında kendisinin vefat sebebi ve hayata kaç yaşında gözlerini yumduğu soruları gündem oldu.
Cem Adrian'dan kendisine sahnede pet şişe atanlara karşı taktir toplayan cevap geldi Cem Adrian'dan kendisine sahnede pet şişe atanlara karşı taktir toplayan cevap geldi Kültür ve Turizm Bakanlığı geçtiğimiz dönemlerde ülke genelini kapsayan bir festival başlatma kararı almıştı. Aylarca sürecek festivalde ülkenin farklı noktalarında günlerce sürecek eğlenceler ile ülkenin kültürel güzelliklerinin tanıtılması amaçlandı.