Magazin

Karsu dünya evine girdi: Düğünden görüntüler gözleri kamaştırdı Karsu dünya evine girdi: Düğünden görüntüler gözleri kamaştırdı Geçtiğimiz günlerde Ankara'da bir konser veren Karsu bir süredir birlikte olduğu Mike Schrama ile evlendi. Evlilik teklifinin kabul ettiği Schrama ile mutluluk pozları paylaşılan Karsu'ya tebrik mesajları yağdı.
Usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Genco Erkal hayatını kaybetti Usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Genco Erkal hayatını kaybetti Usta tiyatrocu ve sinema oyuncusu Genco Erkal, kan kanseri nedeniyle hayata veda etti. Erkal, bir süre önce veda mesajı yayımlaması ile hatırlanırken usta oyuncunun cenazesine dair detaylar belli oldu.
Gazeteci Nagehan Alçı Yunan sevgilisi ile görüntülendi! Gazeteci Nagehan Alçı Yunan sevgilisi ile görüntülendi! Türk televizyonlarında adından en çok söz ettiren isimlerden olan Alçı yeni bir aşka yelken açtı. Kendisi gibi açıklamaları ile ünlü köşe yazarı ve sunucu Rasim Ozan Kütahyalı'dan ayrılan Nagehan Alçı diplomat sevgili ile ilk defa yan yana görüntü verdi.
Oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın cenazesi ailesine teslim edildi Oyuncu ve sunucu Kenan Işık'ın cenazesi ailesine teslim edildi İstanbul'da tedavi gördüğü özel bir hastanede hayatını kaybeden Kenan Işık'ın cenazesi ailesine teslim edildi. O anlar kameralar tarafından kayda alındı.
Kenan Işık hayatını kaybetti! Hastalığı neydi, neden vefat etti? Kenan Işık hayatını kaybetti! Hastalığı neydi, neden vefat etti? Türk televizyonlarının sevilen ismi 10 yıldır geçirdiği rahatsızlıktan ötürü komada yatıyordu. Sağlık durumu merak edilen isimden hayranlarını üzen haber geldi.
Safiye Soyman'ın acı günü! Oğlu Harun hayatını kaybetti Safiye Soyman'ın acı günü! Oğlu Harun hayatını kaybetti Türk sanat dünyasının en renkli isimlerinden olan Safiye Soyman hayatının en acı günlerinden birisini yaşıyor. 63 yaşındaki ünlü şarkıcının yıllardır baktığı MS hastası oğlu Harun Akaröz'ün yaşamını yitirdiği bildirildi.
Talat Bulut'tan tatil çıkışı: Para yok, eskidendi Talat Bulut'tan tatil çıkışı: Para yok, eskidendi Türk televizyonlarında bir çok yapımda yer alan fakat yakın dönemde Yasak Elma dizinde canlandırdığı rol ile hatırlanan Bulut tatile gitmediğini söyledi. Ünlü oyuncu tatil beldelerindeki kriz hakkında da konuştu.
Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlıyor, Müge Anlı yeni sezonda ekranda olacak mı? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlıyor, Müge Anlı yeni sezonda ekranda olacak mı? ATV ekranında seyircisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı haziran ayında sezon finali yapmıştı. Müge Anlı'nın sunumu ile ekrana gelen programın yeni sezon yayın tarihi merak edilirken detaylar da araştırma konusu oldu.
Arka Sokaklar'da 14 yıldır rol alıyordu! Diziden ayrıldığını açıkladı! Arka Sokaklar'da 14 yıldır rol alıyordu! Diziden ayrıldığını açıkladı! Ekranların sevilen dizisi Arka Sokaklar'da yaprak dökümü yaşanıyor. Bir isim daha diziden ayrıldığını açıkladı.
Birce Akalay'a ne oldu, sağlık durumu nasıl? Birce Akalay'a ne oldu, sağlık durumu nasıl? Ünlü oyuncu Birce Akalay, set kazası yaşayarak sevenlerini korkuttu. Sevilen oyuncuya ne olduğu ve sağlık durumunun nasıl olduğu ise merak ediliyor.
TFF MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli? TFF MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu kimdir, kaç yaşında, nereli? TFF Başkanının değişmesi sonrası TFF ÖHK Başkanı da değişti. TFF MHK yeni başkanı olan Ferhat Gündoğdu'nun kimliği de futbolseverlerin gündeminde yer aldı.
Mert Demir'in annesinden oğlu ve Serenay Sarıkaya ilişkisine yorum Mert Demir'in annesinden oğlu ve Serenay Sarıkaya ilişkisine yorum Ülkemizde yakın dönemde şarkıları ile en çok dinlenen isimler arasında yer alan Mert Demir özel hayatı ile de adından söz ettiriyor. Ünlü oyuncu Sarıkaya ile bir süredir birlikte olan Demir'in annesi ikili hakkındaki düşüncelerini söyledi.