Magazin

Ünlü Fransız aktör Alain Delon yaşamını yitirdi Ünlü Fransız aktör Alain Delon yaşamını yitirdi Bir döneme damga vuran ünlü Fransız aktör Alain Delon'un hayatını kaybettiği öğrenildi. Delon'un hayatını kaybetmesi sonrası detaylar merak edildi.
Hababam Sınıfı'nın Bacaksızı Tuncay Akça hayatını kaybetti Hababam Sınıfı'nın Bacaksızı Tuncay Akça hayatını kaybetti Ünlüler dünyasında peş peşe vefat haberleri yaşanıyor. Gece saatlerinde Usta oyuncu Aydemir Akbaş'ın hayatını kaybetmesinin ardından üzücü bir haber daha geldi.
Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş 88 yaşında vefat etti Ünlü oyuncu Aydemir Akbaş 88 yaşında vefat etti Türk sineması önemli bir değerini daha kaybetti. Bir süredir sağlık sorunları ile uğraşan Aydemir Akbaş hayata gözlerini yumdu.
Aydemir Akbaş kaç yaşında, kimdir, neden vefat etti? Aydemir Akbaş kaç yaşında, kimdir, neden vefat etti? Türkiye gece saatlerinde önemli bir değerini daha kaybetti. Türk sinemasında bir çok yapımda yer almış Aydemir Akbaş 88 yaşında hayata gözlerini yumdu.
Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Necdet Ünüvar kimdir? Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Necdet Ünüvar kimdir? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 13 üniversiteye rektör atamalarına imza attı. Bu çerçevede Ankara Üniversitesi Rektörlüğüne Necdet Ünüvar atandı. Necdet Ünüvar'ın kimliği de merak edildi.
Aydemir Akbaş'a ne oldu, sağlık durumu nasıl? Aydemir Akbaş'a ne oldu, sağlık durumu nasıl? Son dönemde Şafak Sezer ile beraber rol aldığı Kolpaçino serisi ile akıllarda yer edinen oyuncu Akbaş'tan sevenlerini üzen haber geldi. Haberi Şarkıcı İbrahim Tatlıses verdi.
Mahmud Abbas kimdir, kaç yaşında? Mahmud Abbas kimdir, kaç yaşında? Mahmud Abbas'ın kim olduğu ve Hamas lideri olup olmadığı hakkında bilgiler araştırılıyor. Mahmud Abbas'ın TBMM kürsüsünde dünya ülkelerinde hitap etmesi sonucu Abbas'ın kimliği merak konusu oldu.
Madonna genç sevgiliden vazgeçmiyor! 28'lik aşkı ile el ele görüntülendi Madonna genç sevgiliden vazgeçmiyor! 28'lik aşkı ile el ele görüntülendi Şarkıları ve yasantisi ile dillerden düşmeyen Amerikalı şarkıcı Madonna 66. yaşına girmeye hazırlanıyor. Aradan geçen yıllara rağmen enerji ve heyecanını kaybetmeyen Madonna bunu özel hayatında da gösteriyor.
Acun Ilıcalı bir kez daha nikah masasına oturuyor! Düğün için geri sayım başladı Acun Ilıcalı bir kez daha nikah masasına oturuyor! Düğün için geri sayım başladı Televizyon tarihinin özellikle eğlence içerikleri konusunda ülkemizde sayılı isimlerinden olan Acun Ilıcalı özel hayatı ile de sık sık gündem olmuştu. Özellikle Şeyma Subaşı ile yaşadıkları gündem olan Ilıcalı'nın yeniden damatlık giymeye hazırlandığı öğrenildi.
Şarkıcı Sıladan İlker Kaleli'ye aşk dolu sözler! Şarkıcı Sıladan İlker Kaleli'ye aşk dolu sözler! Seslendirdiği şarkılar ile milyonların sevdiği isimlerden olan Sıla bir yandan da özel hayatı ile gündem oluyor. Aşk dolu şarkıların sahibi Sıla, çalkantılı geçen yılların ardından aradığını bulmuşçasına söylemlerde bulunuyor.
Kıvanç Tatlıtuğ'un sıradaki projesi belli oldu! Bu sefer kamera arkasında Kıvanç Tatlıtuğ'un sıradaki projesi belli oldu! Bu sefer kamera arkasında Türkiye'nin son dönemdeki en yakışıklı ve başarılı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ son olarak Aile dizisinde yer almıştı. Ünlü oyuncu yine önemli bir proje içinde yer alacak.
Ankaralı Turgut hastaneye kaldırıldı! sağlık durumu nasıl, neyi var? Ankaralı Turgut hastaneye kaldırıldı! sağlık durumu nasıl, neyi var? Ankara oyun havaları müziği denildiğinde akla ilk gelen isim olan Turgut Karataş'tan üzücü bir haber geldi. Sanatçının çocukları babalarının son görüntüsünü paylaştı.