Magazin

Hakkı Bulut Tokat'ta hastaneye kaldırıldı Hakkı Bulut Tokat'ta hastaneye kaldırıldı Ünlü sanatçı hakkı Bulut, konser için gittiği Tokat'ta hastaneye kaldırıldı. Konser öncesi rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan Bulut, sevenlerini korkuttu.
Justin Bieber erkek çocuk babası oldu Justin Bieber erkek çocuk babası oldu 2000'li yılların en gözde çocuk şarkıcılarından olan Justin Bieber kitleleri peşinden sürüklemeyi başarmıştı. Şarkıları ve yakışıklılığı ile genç kızların gözdesi olan Bieber özel hayatı ile de bir çok defa gündeme gelmişti.
Uraz Kaygılaroğlu'na Kadıköy Vergi Dairesinden teşekkür belgesi Uraz Kaygılaroğlu'na Kadıköy Vergi Dairesinden teşekkür belgesi Uraz Kaygılaroğlu vergisini ödemesi üzerine Kadıköy Vergi Dairesi tarafından teşekkür belgesiyle ödüllendirildi. Ünlü oyuncu o anları sosyal medya hesabından paylaştı
Gökhan Çıra çocuklu paylaşımı sebebiyle ifade verecek Gökhan Çıra çocuklu paylaşımı sebebiyle ifade verecek Eski futbolcu Gökhan Çıra, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı çocuklu paylaşım sebebi ile ifade verecek.
Seda Sayan'ın programı neden yok, bitti mi? Seda Sayan neden bıraktı? Seda Sayan'ın programı neden yok, bitti mi? Seda Sayan neden bıraktı? Seda Sayan'ın programını izlemek isteyenler Star TV'yi açınca büyük bir şokla karşılaştı. Sabahların Sultanı Seda Sayan programı yerine Sana Değer programı yer aldı. Peki, Seda Sayan neden bıraktı, Seda Sayan'ın programı neden bitti?
Sakine Teyzenin pembe evi gündem oldu Sakine Teyzenin pembe evi gündem oldu Sosyal medyada araştırma konusu olan Sakine Teyze’nin pembe evi meraklandırdı. Pembe tutkusu ile dikkat çeken Sakine Akkul kimdir, nereli? Sakin Akkul’un pembe dünyası sosyal medya kullanıcılarını şaşırttı.
Nilüfer kaç yaşında Reha Muhtar kaç çocuğu var Deniz Uğur kimdir? Nilüfer kaç yaşında Reha Muhtar kaç çocuğu var Deniz Uğur kimdir? Reha Muhtar'ın evinde geçirdiği kaza sonrasında yoğun bakıma kaldırılarak entübe edilmesinin ardından Deniz Uğur ve Nilüfer karşı karşıya gelmişti. Açıklamalar peş peşe geldi.
Wilma Elles adını değiştirdi! Yeni adı ne oldu? Wilma Elles adını değiştirdi! Yeni adı ne oldu? Bir dönem Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zamanki dizisindeki karakteri ile dikkat çeken Wilma Elles adına değiştirdi. Wilma Elles yeni adı ile dikkat çekerken, kısa süre içerisinde de gündem oldu.
Müge Anlı ne zaman başlayacak, bugün var mı? 2024 Müge Anlı ne zaman başlıyor? Müge Anlı ne zaman başlayacak, bugün var mı? 2024 Müge Anlı ne zaman başlıyor? ATV ekranlarının sevilen gündüz kuşağı programlarından olan Müge Anlı yeni sezon tarihi izleyenler tarafından merak ediliyor. Hafta içi her gün saat 10.00'da başlayan Müge Anlı ne zaman başlayacak, bugün var mı? Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Melisa Sözen YPJ'li kadını oynadı Melisa Sözen YPJ'li kadını oynadı Oyunculuğu ile dikkat çeken isimler arasında yer alan Melisa Sözen Fransa’daki bir polisiye dizinse rol aldı. Burada canlandırdığı karakter sosyal medyayı 2’ye bölünce Melisa Sözen X’de gündem oldu.
Masterchef'te dokunulmazlığı kim aldı, eleme adayları kimler? Masterchef'te dokunulmazlığı kim aldı, eleme adayları kimler? TV8 ekranının en çok takip edilen yarışması Masterchef hakkında araştırmalar devam ediyor. Günün eleme adaylarının kimler olduğu ve dokunulmazlığı kazanan isimler araştırma konusu olmaya devam ederken bölümün sona ermesi ile detaylar belli oldu.
Esra Erol'da programı yeni sezon ne zaman başlıyor? Esra Erol'da programı yeni sezon ne zaman başlıyor? Esra Erol'da programının ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Programın başlangıç tarihi merak konusu olurken izleyiciler de yeni sezon için geri sayıma devam ediyor.