Magazin

Artık onları herkes tanıyor! Düğünlerin vazgeçilmez şarkılarını Ankaralı sanatçılar seslendiriyor Artık onları herkes tanıyor! Düğünlerin vazgeçilmez şarkılarını Ankaralı sanatçılar seslendiriyor Ankara oyun havalarını seslendiren sanatçıların şarkıları artık ülkemizde oldukça yaygınlaştı. Özellikle düğünlerde çalan şarkılar nedeniyle dilden dile dolaşan bu şarkıları Ankaralı sanatçılar seslendirirken bu sanatçıların kimler olduğunu derledik.
Hadise başörtülü hayranını sahneye çıkardı! Sosyal medyada takdir topladı Hadise başörtülü hayranını sahneye çıkardı! Sosyal medyada takdir topladı Son günlerde konserden konsere koşan Hadise dün akşam ki konserinde hayranını sahneye çıkardı. Ünlü şarkı o anlara ait duygularını sosyal medya paylaşımıyla dile getirdi.
Türk halk müziğinin sevilen ismi Erkan Yoksuli aramızdan ayrıldı! Türk halk müziğinin sevilen ismi Erkan Yoksuli aramızdan ayrıldı! Türk halk müziğinin sevilen isimlerinden biri olan Erkan Yoksuli, hayatını kaybetti. Bu üzücü haberi ses sanatçısı ve yazar Onur Akay duyurdu. Erkan Yoksuli'nin vefatı müzik dünyasında büyük bir üzüntü yarattı.
EDHO'nun yıldızı Deniz Çakır, dünyaevine girdi! Dantelli gelinliği büyüledi EDHO'nun yıldızı Deniz Çakır, dünyaevine girdi! Dantelli gelinliği büyüledi Bir süredir birlikte olan Deniz Çakır ve Bilgehan Baykal dün akşam dünya evine girdi.
İrem Derici ve Atakan Işıktutan ayrıldı mı, neden ayrıldı? İrem Derici ve Atakan Işıktutan ayrıldı mı, neden ayrıldı? Son dönemde gündemden düşmeyen konulardan biri olan "İrem Derici ve Atakan Işıktutan ayrıldılar" iddialarına ünlü şarkıcıdan açıklama geldi.
Hadise'nin özel hayatındaki sorunu! Ebru Gündeş ile arası Hadise'nin özel hayatındaki sorunu! Ebru Gündeş ile arası Ünlü şarkıcı Hadise, özel hayatıyla sık sık magazin gündemine geliyor ve bir dönem Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la ilişkisiyle adından sıkça bahsettirdi.
Yunanistan'da deniz kazası yapan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan'ın Bodrum'a getirilme anları görüntülendi! Yunanistan'da deniz kazası yapan Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan'ın Bodrum'a getirilme anları görüntülendi! Pegasus Havayolları'nın da yer aldığı Esas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'da denizde kaza geçirdi.
Müge Anlı ile Tatlı Sert  yeni sezon ne zaman başlıyor, yayın tarihi belli oldu mu? Müge Anlı ile Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlıyor, yayın tarihi belli oldu mu? ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunuculuğunu Müge Anlı üstleniyor. Uzun yıllardır ekranda olan program sezon finaline gitmişti. Eylül ayının yaklaşması ile Müge Anlı ile Tatlı Sert'in ne zaman ekrana döneceği merak konusu oldu.
Hande Erçel ve Burak Deniz 7 yıl sonra aynı projede! Bambaşka Biri dizisinden ilk fragman geldi Hande Erçel ve Burak Deniz 7 yıl sonra aynı projede! Bambaşka Biri dizisinden ilk fragman geldi Ekranların sevilen ve özlenen isimleri Hande Erçel ve Burak Deniz 7 yılın ardından bir araya geldi.
Şeyma Subaşı iş ilanı verdi! Şeyma Subaşı iş ilanı verdi! Sosyal medya hesaplarını yönetebilmesi için birini aradığını söyleyen Subaşı, "Bana uygun, doğal birini arıyorum" dedi.
Ünlü oyuncunun acı günü! Ünlü oyuncunun acı günü! Oyuncu, sunucu ve seslendirme sanatçısı Müge Oruçkaptan, babasını kaybetti.
İrem Derici’den müzikal tadında konser! İrem Derici’den müzikal tadında konser! İrem Derici dün akşam Jolly Joker x Vodafone Red Açıkhava Konserleri kapsamında İstanbul, Maslak’taki Maximum Uniq Açıkhava’da sahne aldı. İrem Derici’nin konseri dans ve ışık şovlarıyla adeta bir müzikale dönüştü…