Magazin

Çok Aşk filmi Ankara'da özel gösterime çıktı! Çok Aşk filmi Ankara'da özel gösterime çıktı! Başrollerinde Hasan Can Kaya ve Büşra Pekin'in rol aldığı 'Çok Aşk' filmi 27 Ekim tarihinde gösterime girdi. Filmin başrol oyuncuları özel gösterim ve söyleşi için 1 Kasım tarihinde Ankamall AVM'de basın mensupları ve seyircilerle bir araya geldi.
Beşiktaş ilk başkan adayı Hasan Arat kimdir, mesleği nedir? Beşiktaş ilk başkan adayı Hasan Arat kimdir, mesleği nedir? Beşiktaşlı futbolseverler, Hasan Arat'ın hayatı ve kariyerine ilişkin bilgileri merak ediyor. Beşiktaş'ın ilk başkan adayı olarak adı öne çıkan Hasan Arat hakkında araştırılan konu başlıklarını derledik.
Serkay Tütüncü, Acun Ilıcalıya cevap verdi! Kansız değilim Acun abi Serkay Tütüncü, Acun Ilıcalıya cevap verdi! Kansız değilim Acun abi Serkay Tütüncü, Acun Ilıcalı'nın sosyal medya üzerinden yaptığı 'Kansız adam sevmem' açıklamasına cevap verdi.
Aras Bulut İynemli Atatürk filmi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Aras Bulut İynemli Atatürk filmi hangi kanalda, ne zaman yayınlanacak? Vizyona girecek olan Atatürk filmi herkes tarafından merak ediliyor. Oyuncu Aras Bulut İynemli’nin Mustafa Kemal Atatürk’ü canlandırdığı ‘Atatürk 1881-1919’ filminin galası Atatürk Kültür Merkezi (AKM)’de gerçekleştirildi.
Vurgunun bedeli ağır oldu! Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında kırmızı bülten çıkabilir Vurgunun bedeli ağır oldu! Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkında kırmızı bülten çıkabilir Sosyal medya fenomeni Kıvanç Talu ve eşi Beril Talu hakkındaki şikayetler git gide artıyor. Savcılıkların önünde kuyruk olan mağdurlar kırmızı bülten talep ediyor.
Sinan Akçıl'dan Netanyahu'nun oğluna tokat gibi mesaj Sinan Akçıl'dan Netanyahu'nun oğluna tokat gibi mesaj İsrail'in Gazze'de sivillere ve bebeklere yaptığı saldırılardan sonra sanat camiasından da büyük tepkiler gelme başladı. Sinan Akçıl'da Netanyahu'ya tepkisini sosyal medyadan oğluna mesaj atarak gösterdi.
Rauf Tamer kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? Rauf Tamer kimdir, neden öldü, hastalığı neydi? Paylaşılan son dakika haberi ile ünlü Gazeteci Rauf Tamer'in hayatını kaybettiği öğrenildi. Vatandaşlar Rauf Tamer'in kariyeri ve hayatı hakkında bilgi almak isterken neden hayatını kaybettiğini de merak etti.
Milli yasta diziler yayınlanacak mı, 19 Ekim Perşembe günü hangi diziler var? Milli yasta diziler yayınlanacak mı, 19 Ekim Perşembe günü hangi diziler var? İsrail ile Filistin arasındaki gerilimin tırmanması ve sivillerin hayatını kaybetmesi üzerine ülkemizde Milli Yas ilan edildi. Milli yas sürecinde dizilerin yayınlanıp yayınlanmayacağı merak edilirken 19 Ekim Perşembe günü yayın akışı merak edildi.
Isparta'da darp edilen Benekli Ayhan hakkında Valilikten açıklama! Hastane giriş kaydı bulunmamaktadır Isparta'da darp edilen Benekli Ayhan hakkında Valilikten açıklama! Hastane giriş kaydı bulunmamaktadır Benekli Ayhan lakaplı sosyal medya fenomeni Ayhan Koç Isparta’da darp edildi. MKE Ankaragücü'nün sıkı taraftarı olduğu bilinen Benekli Ayhan'ın darp edildiği anlara dair görüntülerin ortaya çıkmasının ardından Isparta Valiliği'nden açıklama geldi.
Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programı ne zaman, saat kaçta başlıyor? Demet ve Jess'le Gel Konuşalım programı ne zaman, saat kaçta başlıyor? Yeni televizyon programları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Demet Akalın'ın televizyon programı yapacağının açıklanması ile beraber program detayları da belli oldu. 'Gel Konuşalım' adlı sabah programına ilişkin ayrıntıları derledik.
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yüzüncü yıla özel çeşitli etkinlikler Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden yüzüncü yıla özel çeşitli etkinlikler Ankara’nın başkent oluşunun 100. yıl dönümü kentte çeşitli etkinliklerle kutlandı. Ankara Valisi Vasip Şahin ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, devlet erkanı ile birlikte Anıtkabir’i ziyaret etti.
Haluk Bilginer ve Angelina Jolie aynı filmde başrol paylaşacak! Bilginer'in alacağı rakam akıllara durgunluk getirdi Haluk Bilginer ve Angelina Jolie aynı filmde başrol paylaşacak! Bilginer'in alacağı rakam akıllara durgunluk getirdi Bugüne kadar pek çok ses getiren dizi ve filmlerde oynayan Haluk Bilginer, dünyaca ünlü Amerikalı yıldız Angelina Jolie'nin yeni sinema filminden teklif aldı. Ünlü oyuncunun alacağı rakam dudak uçuklattı.