Magazin

Seçil Erzan davasında ara karar çıktı! Duruşma ertelendi Seçil Erzan davasında ara karar çıktı! Duruşma ertelendi Ünlü futbolcuların da aralarına karıştığı, milyon dolarlık dolandırıcılık davasının baş şüphelisi Seçil Erzan ve 6 sanık, dün 3'üncü kez hakim karşısına çıktı. Davada ara karar verilirken, duruşma ileri bir tarihe ertelendi.
Müge Anlı askerlerimizin şehit olmasına bir avuç toprak için değer mi dedi! Müge Anlı askerlerimizin şehit olmasına bir avuç toprak için değer mi dedi! Kendi adıyla yayınladığı televizyon programı ile Türk televizyon programcılığı tarihinin en çok izlenen programlarından birisine imza atan Müge Anlı, şehitlerimize yönelik skandal ifadelerde bulundu.
Seçil Erzan 3'üncü kez hakim karşısına çıktı! Emre'nin parasını 10 kişi paylaştı Seçil Erzan 3'üncü kez hakim karşısına çıktı! Emre'nin parasını 10 kişi paylaştı Milyonlarca dolarlık dolandırıcılığın baş şüphelilerinden bankacı Seçil Erzan 3'üncü kez hakim karşısına çıktı. Savunmasını gerçekleştiren Erzan, para aldığı isimleri tek tek sıraladı, ünlü futbolcu Emre Belözoğlu'nun gerçekten mağdur olduğunu söyleyerek ondan aldığı parayı 10 kişinin paylaştığını ifade etti.
Seçil Erzan davasında 2'nci duruşma görülüyor! Seçil'i gördüğümüzde gözümüze dolar geliyor Seçil Erzan davasında 2'nci duruşma görülüyor! Seçil'i gördüğümüzde gözümüze dolar geliyor Ünlü sporcuların da aralarında bulunduğu, toplam 21 kişinin dolandırıldığı iddiasıyla devam eden davada yargılanan Seçil Erzan, bugün 2'nci kez hakim karşısına çıktı. Toplamda 252 yıl hapsi istenen Erzan, duruşmadaki ifadesinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Fenomen Kıvanç ve Beril Talu'nun ifadeleri ortaya çıktı! Borçlarımız yüzünden Porsche ve teknemizi sattık Fenomen Kıvanç ve Beril Talu'nun ifadeleri ortaya çıktı! Borçlarımız yüzünden Porsche ve teknemizi sattık Dolandırıcılık iddiası ile haklarından soruşturma başlatılan ve yakalanarak gözaltına alınan sosyal medya fenomenleri Kıvanç ve Beril Talu'nun ilk ifadeleri ortaya çıktı. Çiftin iddialarına göre borç sarmalında iken alacaklıların tehditleri nedeniyle Porsche ve tekne satmışlar!
Magazin gündemini sarsan iddia! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkı tam gaz devam ediyor Magazin gündemini sarsan iddia! Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir aşkı tam gaz devam ediyor Magazin gündemini en çok meşgul eden konular arasında yer alan Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir ilişkisinde sular durulmuyor. İkilinin ayrıldıkları yönünde açıklamaları olsa da magazin masalarında bu günlerde barışma iddiaları yer alıyor. Söz konusu iddialara bir yenisi daha eklenirken ikilinin aşklarına kaldıkları yerden devam ettikleri ileri sürüldü.
Sahibinden çöktü mü, neden açılmıyor, sorun ne zaman düzelecek? Sahibinden çöktü mü, neden açılmıyor, sorun ne zaman düzelecek? Türkiye'nin ilan platformları arasında yer alan Sahibinden'de erişim sorunları yaşanıyor. Bu sorunlarla ilgili olarak vatandaşlar da araştırmalarına başladı.
RTÜK bazı televizyon ve radyo kanallarına yaptırım uyguladı! RTÜK bazı televizyon ve radyo kanallarına yaptırım uyguladı! RTÜK, bazı televizyon ve radyo kanallarına yaptırım uyguladı. RTÜK, yaptığı denetimlerde idari para cezası ya da yayın durdurma gibi cezaları açıklarken detayları da duyurdu.
Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda kimdir, neden öldü, hastalığı ne? Ayşen Gruda'nın kızı Elvan Gruda kimdir, neden öldü, hastalığı ne? Yeşilçam'ın ünlü oyuncuları Ayşen Gruda ve Yılmaz Gruda'nın kızları Elvan Gruda'dan acı haber geldi. Elvan Gruda, hayatını kaybetti. Peki, Elvan Gruda kimdir, neden öldü, hastalığı ne?
Yıldız Tilbe hastaneye mi kaldırıldı, sağlık durumu nasıl? Yıldız Tilbe hastaneye mi kaldırıldı, sağlık durumu nasıl? Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe'den hayranlarını endişelendiren bir haber geldi. Peki, Yıldız Tilbe hastaneye mi kaldırıldı, sağlık durumu nasıl?
CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş kimdir? CHP Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mansur Yavaş kimdir? Ülkemizde yerel seçim hazırlıkları hız kesmeden sürerken partilerin adayları da netleşmeye başlıyor. Büyükşehir adayları merakla beklenirken CHP'nin adaylarını belirlediği bölgeler için açıklamalar gelmeye başladı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Mansur Yavaş'ın adaylığı resmileşirken Yavaş hakkında merak edilenler de arttı.
Yüzüne yumruk atılan Hakem Meler'in sözleri ortaya çıktı! Canınız sağ olsun Yüzüne yumruk atılan Hakem Meler'in sözleri ortaya çıktı! Canınız sağ olsun Süper Lig'de MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor maçı sonrası yumruk ve tekme darbeleri alan hakem Halil Umut Meler'in sahadan çıkarken söylediği sözler ortaya çıktı. Meler'in sözleri merak edilirken detaylar da belli oldu.