Magazin

14 Şubat ne günü olarak kutlanıyor, anlamı ve önemi nedir, resmi tatil mi? 14 Şubat ne günü olarak kutlanıyor, anlamı ve önemi nedir, resmi tatil mi? 14 Şubat tarihinin gündemde yer alması ile beraber bu tarihin anlam ve önemi de merak edilen konular arasında yer aldı. 14 Şubat tarihinin ne anlama geldiği merak edilirken bu gün hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler araştırmalarına başladı.
Bu akşam Survivor All Star eleme adayı kim oldu? Bu akşam Survivor All Star eleme adayı kim oldu? Bu senenin en çok izlenen yarışma programlarından olan Survivor All Star'da bu akşamki dokunulmazlığı hangi ismin kazandığı ve eleme adayının kim olduğu hakkında araştırmalar yapıldı.
Survivor All Star Turabi elendi mi, neden yarışmada yok? Survivor All Star Turabi elendi mi, neden yarışmada yok? Bu sene Survivor All Star yarışmasında en çok konuşulan isimlerden biri olan Turabi'nin elenip elenmediği hakkında merak edilenlerin artmasının ardından konu hakkında açıklama geldi.
Survivor All Star Mustafa Kemal Kurt gitti mi, diskalifiye mi oldu? Survivor All Star Mustafa Kemal Kurt gitti mi, diskalifiye mi oldu? Yaşanan tartışmaların ardından Survivor All Star'da Mustafa Kemal Kurt'un yarışmadan diskalifiye olup olmayacağı hakkında merak edilenler artmaya başladı.
Survivor All Star'da gergin anlar, Acun Ilıcalı çok sinirlendi! Nagihan diskalifiye mi oldu? Survivor All Star'da gergin anlar, Acun Ilıcalı çok sinirlendi! Nagihan diskalifiye mi oldu? Bugün yayımlanan Survivor All Star'da Nagihan ile Aleyna arasında yaşanan gerilimin ardından Acun Ilıcalı çok sinirlendi. Bunun üzerine yayımlanan yeni tanıtımda Nagihan'ın diskalife olup olmadığı merak konusu oldu.
İngiltere Kralı 3. Charles kanser mi, ne kanseri? İngiltere Kralı 3. Charles kanser mi, ne kanseri? Dünya basınında yer alan haberler ardından İngiltere Kralı 3. Charles'ın adı gündeme geldi. İngiliz haber ajansı Reuters'un haberi ardından Charles'ın sağlık durumu endişelere neden oldu. Peki, İngiltere Kralı 3. Charles kanser mi, ne kanseri? Detaylar haberimizde...
Survivor Yunus Emre kimdir, diskalifiye mi oldu? Survivor Yunus Emre kimdir, diskalifiye mi oldu? Bu sene yayımlanan Survivor All Star yarışmasında Yunus Emre il Poyraz arasında yaşanan tartışmanın ardından Yunus Emre'nin diskalifiye olup olmayacağı hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.
Kıvanç Tatlıtuğ ülkeyi terk ettiği iddialarına son noktayı koydu! Kıvanç Tatlıtuğ ülkeyi terk ettiği iddialarına son noktayı koydu! Türkiye'nin son yıllardaki en başarılı aktörlerinden birisi olarak gösterilen ve yurt dışında da büyük bir hayran kitlesi olan Kıvanç Tatlıtuğ kendisi ve ailesi ile ilgili iddialara net bir cevap verdi. Tatlıtuğ söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
Aile dizisi neden final yapıyor, son bölümde ne oluyor? Aile dizisi neden final yapıyor, son bölümde ne oluyor? Ekranların kısa süre içerisinde sevilen dizilerinden biri olmayı başaran Aile dizisinin final bölümünün yayımlanması üzerine izleyiciler tarafından internet üzerinden dizinin neden final yaptığı hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.
Survivor All Star Turabi neden yok, sakatlandı mı, elendi mi? Survivor All Star Turabi neden yok, sakatlandı mı, elendi mi? 30 Ocak tarihinde TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor All Star yarışmasında Turabi'nin bu bölümde görülmemesinin ardından izleyiciler tarafından yarışmacının neden olmadığı hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı.
ABD Başkanlık seçimlerinde Taylor Swift etkisi! Şarkıcının destekleyeceği aday öne geçebilir ABD Başkanlık seçimlerinde Taylor Swift etkisi! Şarkıcının destekleyeceği aday öne geçebilir ABD Başkanlık seçimlerine kısa süre kalırken, ABD'nin önde gelen medya kuruluşlarından biri tarafından yapılan araştırma sonucunda ünlü şarkıcı Taylor Swift'in etkisi gözler önüne serildi.
Survivor Sahra Nagihan olayı ne? Sahra neden yok, Nagihan ile kavga mı etti? Survivor Sahra Nagihan olayı ne? Sahra neden yok, Nagihan ile kavga mı etti? Survivor All Star'ın bu akşam yayınlanan bölümünde gündeme Sahra ile Nagihan'ın kavgası düştü. İkilinin kavgasının ardından Nagihan ceza aldı.