Magazin

Şarkıcı Pınar Soykan mirasını köpeğine bırakacağını açıkladı! Pınar Soykan kimdir? Şarkıcı Pınar Soykan mirasını köpeğine bırakacağını açıkladı! Pınar Soykan kimdir? Türk şarkıcı Pınar Soykan'dan magazin gündemine bomba gibi düşen bir açıklama geldi. Sosyal medyada da kısa sürede gündem olan habere göre Pınar Soykan mirasını köpeğine bırakmak istediğini belirtti.
Ölümden dönen Survivor Turabi şarkıcı oluyor! Son durumunu anlattı Ölümden dönen Survivor Turabi şarkıcı oluyor! Son durumunu anlattı Adını ünlü yarışma Survivor ile geniş kitlelere duyuran ve yurt dışında da yarışmalara katılarak dereceler elde eden Turabi Çamkıran sağlık sorunları dolayısıyla Survivor 2024 kadrosuna devam edememişti. Turabi sağlık durumundan yeni kariyer hedefine kadar bir çok hususta açıklamalar yaptı.
2024 Nevruz Bayramı ne zaman, neden ve nasıl kutlanır? 2024 Nevruz Bayramı ne zaman, neden ve nasıl kutlanır? Nevruz hakkında bilgi sahibi olmak isteyeler araştırmalarına başladı. Nevruzun hangi tarihlerde ve nasıl kutlandığı merak edilirken bir yandan da nevruzun ne anlam ifade ettiği araştırılıyor.
Ebru Gündeş 4. evliliği hakkında ilk açıklamasını yaptı! Ebru Gündeş 4. evliliği hakkında ilk açıklamasını yaptı! Murat Osman Özdemir kimdir Türk müziğinin sevilen isimlerinden Ebru Gündeş özel hayatı ile gündemde yer almaya devam ediyor. Ünlü isim Dubai'de dünya evine girdi.
Survivor All Star Sema Aydemir neden yok, diskalifiye mi edildi? Survivor All Star Sema Aydemir neden yok, diskalifiye mi edildi? Yayımlanan son bölümde Sema ile Pınar kavgasının görülmesinin ardından Survivor All Star'dan Sema'nın diskalifiye edilip edilmediği hakkında merak edilenler artmaya başladı.
Arka Sokaklar dizisi iptal mi edildi? Çekimler durdu Arka Sokaklar dizisi iptal mi edildi? Çekimler durdu Türk televizyon tarihinin en soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisi ile ilgili şok eden bir olay yaşandı. Dizinin çekimlerinin iptal edildiği bildirildi. Yaşanan gelişme sonrası vatandaşlar dizinin çekimlerinin neden durduğunu merak etti.
Galata Kulesi ziyarete kapalı mı, ne zaman açılacak? Galata Kulesi ziyarete kapalı mı, ne zaman açılacak? Galata Kulesi ile ilgili olarak ziyaret saatlerine ilişkin sorgulamalar gündemde yer alıyor. Galata Kulesi'nin ziyarete kapanıp kapanmadığı araştırma konusu olmaya devam ederken detaylar da belli oldu.
TÜİK İşteki Duruma Göre İşten Memnuniyet verilerini yayımladı! Okul bitirmeyenler daha mutlu TÜİK İşteki Duruma Göre İşten Memnuniyet verilerini yayımladı! Okul bitirmeyenler daha mutlu TÜİK tarafından yayımlanan veriler kamuoyunun gündeminde yer alıyor. TÜİK son olarak İşteki Duruma Göre Memnuniyet verilerini yayımladı. Yayımlanan veride dikkati çeken bir sonuç ortaya çıktı.
Hakan Kurtaş kimdir? Oyuncu Hakan Kurtaş kimin sevgilisi? Hakan Kurtaş kimdir? Oyuncu Hakan Kurtaş kimin sevgilisi? Son yılların önemli oyuncuları arasında gösterilen Birce Akalay, son günlerde oyunculuğunun yanı sıra özel hayatı ile de konuşuluyor. Akalay'ın yeni sevgilisinin oyuncu Hakan Kurtaş olduğu öğrenildi. Haber sonrası insanlar Hakan Kurtaş'ın kim olduğunu araştırmaya başladı.
Ronaldinho Survivor'a mı katılacak, yarışacak mı, ne zaman? Ronaldinho Survivor'a mı katılacak, yarışacak mı, ne zaman? Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho'nun Survivor'a katılıp katılmayacağına ilişkin sorular Acun Ilıcalı'nın açıklamaları adından gündeme geldi. Survivor izleyicileri Ronaldinho'nun Survivor'a katılıp katılmayacağına dair sorularına yanıt aramaya başladı.
Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor? Pana Film resmi açıklamayı yaptı! Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor? Pana Film resmi açıklamayı yaptı! Türk televizyon tarihinin en ünlü ve uzun soluklu dizilerinden olan Kurtlar Vadisi dizisi 2003 - 2016 yılları arasında farklı isimlerle yayınlanmaya devam etmiş ve dünya genelinde bir çok ülkede izlenmişti. Son günlerde dizinin tekrar başlayacağına dair ciddi iddiaların ortaya atılmasının ardından yapımcı şirketten resmi açıklama geldi.
Mesut Özil Survivor'a mı katılacak? Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran haber Mesut Özil Survivor'a mı katılacak? Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran haber Ülkemizde uzun yıllardır yayınlanan ve Acun Ilıcalı ile özdeşleşen Survivor Türkiye yarışması için çok ciddi bir iddia ortaya atıldı. Acun Ilıcalı'nın dünyaca ünlü bir ismin yarışmaya geleceğini söylemesi üzerine bu ismin Mesut Özil olacağı iddia edildi