Magazin

Bahar dizisi izleyenlere büyük şok! Ayrılık son dakika açıklandı kovuldu... Bahar dizisi izleyenlere büyük şok! Ayrılık son dakika açıklandı kovuldu... Yayımlandığı ilk bölümü lie büyük bir yankı uyandıran ve kendisine hemen kemik bir izleyen kitlesi oluşturmayı başlayan Bahar Dizisi'nde şok eden ayrılık ortaya çıktı.
Galler Prensesi Kate Middleton kayıplara karıştı! William'ın yasak aşk iddiaları gündemde Galler Prensesi Kate Middleton kayıplara karıştı! William'ın yasak aşk iddiaları gündemde Dünya basınına royallerden ilginç iddialar bomba gibi düşmeye devam ediyor. Haftalardır kayıplara karışan Galler Prensesi Kate Middleton hakkındaki iddialar ve İngiliz prens William'ın yasak aşk haberleri magazin basınını oldukça meşgul ediyor. İngiliz kraliyet ailesinin çalkantılı ilişkileri ve prenses Kate'in fotoğraf krizi ile ilgili detaylar haberimizde...
Murat Cemcir'den Ahmet Kural açıklaması! Yollarımızın kesişmesine gerek yok Murat Cemcir'den Ahmet Kural açıklaması! Yollarımızın kesişmesine gerek yok Son yıllarda gişe rekorları kıran yapımlarda yer alan ve Türk sinemasında uzun yıllar sonra yeni bir ikili olarak görülen Ahmet Kural-Murat Cemcir birlikteliğine gölge düşmüştü. Bir süredir araları bozuk olan iki ismin hayranlarını üzen haber Murat Cemcir'den geldi.
Bahar Öztan kimdir? Bahar Öztan'ın sağlık durumu nasıl? Bahar Öztan kimdir? Bahar Öztan'ın sağlık durumu nasıl? Yer aldığı yapımlar ile bir döneme damga vuran ve halk arasında "Gamzeli Güzel" lakabı ile anılan Bahar Öztan'dan gelen haberler sevenlerini üzdü. Sosyal medyada hızla dolaşan Öztan'ın entübe edildiği haberlerinin ardından oğlu Yiğit Çolak açıklama yaptı.
Survivor'da akıl almaz olay! Acun Ilıcalı'dan Poyraz'a görülmemiş ceza Survivor'da akıl almaz olay! Acun Ilıcalı'dan Poyraz'a görülmemiş ceza Bu akşam yayımlanan Survivor All Star'da Acun Ilıcalı tarafından, Poyraz ve mavi takımda yarışan bazı yarışmacılara görülmemiş ceza verildi.
Orhan Gencebay kendi özelliklerini sıraladı! Orhan Gencebay ne dedi? Orhan Gencebay kendi özelliklerini sıraladı! Orhan Gencebay ne dedi? Türk sanat müziğinin en önemli isimleri arasında gösterilen Orhan Gencebay katıldığı bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Gencebay'ın kendisi ile ilgili söylediği sözler gündem olmasına sebep oldu.
Sertap Erener Eurovision'a mı katılıyor? Sertap Erener kimdir? Sertap Erener Eurovision'a mı katılıyor? Sertap Erener kimdir? Türkiye'nin uzun yıllardır katılmadığı Eurovision'daki tek birinciliğini kazanan Sertap Erener'in Eurovision'a tekrar katılacağı habere gündeme bomba gibi düştü. Bu gelişmenin ardından gelişmenin detayları kısa sürede gündem oldu.
Yarışmaya sakatlığı damga vurmuştu! Survivor Nagihan hakkında karar belli oldu! Yarışmaya sakatlığı damga vurmuştu! Survivor Nagihan hakkında karar belli oldu! Survivor All Star yarışmasında güç oyunu sırasında sakatlanan Nagihan'ın sağlık durumunun merak edilmesinin ardından bugün Nagihan ada konseyinde kararını duyurdu.
Acun Ilıcalı duyurdu! Survivor All Star Nagihan neden yok, son durum ne, diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı duyurdu! Survivor All Star Nagihan neden yok, son durum ne, diskalifiye mi oldu? Survivor yarışmasına bu sene damga vuran yarışmacılardan biri olan Nagihan sakatlanmıştı. Yaşanan sakatlığın ardından yarışmaya devam edip edemeyeceği hakkında merak edilenler yanıt buldu.
Survivor All Star 9 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Survivor All Star 9 Mart dokunulmazlık oyununu kim kazandı? Bugün akşam TV8 ekranlarında yayımlanan Survivor All Star yarışmasında oynana dokunulmazlık oyununun ardından hangi takımın bugün oynanan dokunulmazlık oyununu kazandığı merak konusu oldu.
Necla Karahalil kimdir? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil ne iş yapıyor? Necla Karahalil kimdir? Cem Yılmaz'ın yeni sevgilisi Necla Karahalil ne iş yapıyor? Renkli kişiliği ve yer aldığı yapımlar ile adından söz ettiren ünlü komedyen Cem Yılmaz özel hayatı ile de gündemden düşmüyor. 50 yaşındaki Yılmaz'ın yeni sevgilisinin Necla Karahalil olduğu öğrenildi.
Fedon kimdir? Fedon'dan karısını üzen adam adam değildir açıklaması Fedon kimdir? Fedon'dan karısını üzen adam adam değildir açıklaması Yaz denilince akla gelen ilk isimlerden olan şarkıcı Fedon sözleri ile gündem oldu. 77 yaşındaki eşi Eda Kalyoncu ile ilgili birlikteliğine dair önemli sözler söyledi.