Magazin

Avrupa Yakası geri mi dönüyor? Gülse Birsel resmen açıkladı Avrupa Yakası geri mi dönüyor? Gülse Birsel resmen açıkladı Bir döneme damgasını vuran ve halen ilgi ile bölümleri tekrar tekrar izlenen Avrupa Yakası ile ilgili heyecanlandıran bir iddia ortaya atıldı. Dizinin yeniden başlayıp başlamayacağına dair net açıklama senarist ve oyuncu Gülse Birsel'den geldi.
Süleyman Çakır karakteri bu yılda unutulmadı! Oktay Kaynarca'dan mesaj geldi Süleyman Çakır karakteri bu yılda unutulmadı! Oktay Kaynarca'dan mesaj geldi Kurgusal bir karakter olmasına rağmen vefat tarihinde anılması gelenek haline gelen Süleyman Çakır, bir kez daha gündem oldu. Karakteri canlandıran ünlü oyuncu Oktay Kaynarca dahi paylaşımda bulundu.
Yılmaz Erdoğan kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın'la aşk yaşıyor! Yılmaz Erdoğan kendisinden 25 yaş küçük Cansu Taşkın'la aşk yaşıyor! Kendisinin yazıp yönettiği İnci Taneleri dizisiyle ekrana dönen Yılmaz Erdoğan'ın 2 yıldır kendisinden 25 yaş küçük model Cansu Taşkın ile aşk yaşadığı haberleri gündeme bomba gibi düştü. Magazin dünyasını çalkalayan haberin detayları merak edilirken Haberankara.com okurları için gelişmeleri derledik.
Birce Akalay'dan şaşırtan hamle! Hakan Kurtaş ile ilk paylaşımını yaptı Birce Akalay'dan şaşırtan hamle! Hakan Kurtaş ile ilk paylaşımını yaptı Magazin dünyasının yakın markajında yer alan ünlü oyuncu Birce Akalay, son dönemde yaşadığı aşkla gündemde kendine yer bulunuyor. Hakan Kurtaş ile birlikte olduğu öğrenilen Akalay, herkesi şaşırtarak sosyal medyada sevgilisi ile çekildiği bir görüntüyü paylaştı.
Annelik heyecanı yaşayan oyuncu Eda Ece açıkladı! Canım kızım aniden doğdu Annelik heyecanı yaşayan oyuncu Eda Ece açıkladı! Canım kızım aniden doğdu 2019 yılından bu yana aşk yaşadığı basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenen oyuncu Eda Ece, 4 Nisan tarihinde dün kızını kucağına almanın heyecanını yaşadı. Ünlü isim, doğumdan sonra ilk paylaşımını yaptı.
Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti kızlarına kavuştular! Eda Ece ve Buğrahan Tuncer çifti kızlarına kavuştular! Basketbolcu Buğrahan Tuncer ile evlenen, geçtiğimiz eylül ayında hamilelik haberiyle gündeme gelen oyuncu Eda Ece, doğum yaptı. Kızının adını yeni nesil isimlerden koymak istemediğini belirten Ece'nin seçimi şaşırttı.
Survivor All Star'da haftanın dördüncü eleme adayı kim oldu? Survivor All Star'da haftanın dördüncü eleme adayı kim oldu? Her hafta olduğu gibi bu hafta da Survivor All Star yarışmasında dört eleme adayı belli oldu. Erkekler haftasında mücadele eden iki takımdan da adaylar adada kalmak için mücadele edecek.
Milli voleybolcu Zehra Güneş, futbolcu sevgilisinden ayrıldı mı? Milli voleybolcu Zehra Güneş, futbolcu sevgilisinden ayrıldı mı? Magazinin gündeminde milli voleybolcu Zehra Güneş yer alıyor. Türkiye voleybolunun parlayan yıldızlarından Vakıfbank’ın smaçörü Zehra Güneş ile Eyüpspor’un kalecisi Berke Özer’in yaklaşık 6 aydır devam eden ilişkisinin sona erdiği yönündeki haberlerin ardından meraklı araştırmalar da başladı.
Acil ameliyata alınacağını duyuran Aydilge'nin sağlık durumu nasıl, hastalığı nedir? Acil ameliyata alınacağını duyuran Aydilge'nin sağlık durumu nasıl, hastalığı nedir? Ünlü şarkıcı Aydilge, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Aydilge'nin paylaşımında acil ameliyata alınacağını duyurması ile beraber sevenlerinin de araştırmaları başladı. Şarkıcının sağlık durumu merak edilenler arasında yer aldı.
Survivor All Star haftanın ikinci eleme adayı kim oldu? Survivor All Star haftanın ikinci eleme adayı kim oldu? Bugün yayımlanan bölümünde haftanın ikinci dokunulmazlık oyunu oynanan Survivor All Star yarışmasında ikinci gitme adayı belli oldu.
Ünlü oyuncu Chance Perdomo hayatını kaybetti! Chance Perdomo kimdir? Ünlü oyuncu Chance Perdomo hayatını kaybetti! Chance Perdomo kimdir? Milyonlarca insan tarafından izlenen bir çok dizide oynadığı roller ile ünlenen Chance Perdomo'nun vefat ettiği bildirildi. Hayranlarını yasa boğan haber sonrası Perdomo'nun ölüm nedeni belli oldu.
Survivor All Star Gizem ve Yağmur diskalifiye mi oldu, sağlık durumu nasıl? Survivor All Star Gizem ve Yağmur diskalifiye mi oldu, sağlık durumu nasıl? Bu sene Survivor All Star yarışmasında yarışan Gizem ve Yağmur'un sakatlanması üzerine merak edilen açıklama geldi. İki ismin adaya veda edip edemeyeceği merak konusu oldu.